House of the Dragon-ster Olivia Cooke schittert in sexy fotoshoot voor Rihanna's lingeriemerk News
House of the Dragon-ster Olivia Cooke schittert in sexy fotoshoot voor Rihanna's lingeriemerk
News

House of the Dragon-ster Olivia Cooke schittert in sexy fotoshoot voor Rihanna's lingeriemerk

House of the Dragon-ster Olivia Cooke heeft een bommetje gedropt op Instagram. De knappe 28-jarige actrice poseerde namelijk in sexy lingerie voor Rihanna’s Savage X Fenty-collectie. Het moet niet gezegd dat het Instagram-dak er af ging!

De fotoshoot kwam er trouwens bijna gelijktijdig met minder leuke berichten over de actrice. Cooke onthulde immers in een interview dat ze op 22-jarige leeftijd in 2016 een ‘volledige mentale inzinking’ kreeg tijdens het filmen van Thoroughbreds en Ready Player One. "Het was slecht, heel slecht. Vreselijk, eigenlijk", vertelde ze aan Observer Magazine. “Het was een dramatische cocktail van eenzaamheid, heimwee en te hard werken. En het heeft toch wel een lange tijd geduurd voor ik er weer helemaal bovenop was.”

Olivia gaf ook toe dat ze nooit naar Game of Thrones had gekeken voordat ze werd gecast als Lady Alicent Hightower in de megaproductie van George R. R. Martin en Ryan Condal. Ze zei: “Ik ben iemand die zich altijd verzet tegen dingen die populair zijn. Maar in dit geval was dat ten nadele van mezelf. Want Game of Thrones is echt f***ing goed!” Wat ook fenomenaal goed is, zijn dus die beelden van die lingerieshoot. Hier heb je ze...

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties