"Ik ben een tandarts en ik kan zien of een vrouw recent aan de lolly van haar partner zoog" News
"Ik ben een tandarts en ik kan zien of een vrouw recent aan de lolly van haar partner zoog"
News

"Ik ben een tandarts en ik kan zien of een vrouw recent aan de lolly van haar partner zoog"

Sociale media staan bol van de verschillende theorieën en geruchten. Sommige daarvan zijn natuurlijk waar, andere zijn gewoon een raar online verhaal… vooral als het gaat om de kleurrijke wereld van ons seksleven. Maar er is een ‘weetje’ dat de laatste tijd op TikTok de ronde doet en dat angstwekkend legitiem blijkt te zijn, zoals een tandarts uitlegt in een video die op Reddit is geplaatst.

In de clip, die ondertussen wel al werd verwijderd, wordt een tandarts gevraagd door een vrouw, die vermoedelijk zijn collega is: "Ik zag op TikTok dat tandartsen kunnen zien of je net aan een piemel hebt gezogen. Is dat waar?" De tandarts antwoordt: "Yup, die is waar." Hij vervolgt: "Je kunt blauwe plekken zien op het zachte weefsel aan de achterkant van het zachte gehemelte. En er is een bepaald patroon van blauwe plekken.”

“Komt vaker voor vlak na Valentijn”

En hij ging verder: “Leuk weetje is dat we vlak na Valentijn die blauwe plekken vaker opmerken!” De video heeft meer dan 57.000 upvotes gekregen binnen de eerste dag na plaatsing, samen met duizenden commentaren van Reddit gebruikers. Iemand zei: "Wacht. En wat als je net probeerde een hele hotdog op te eten zonder te bijten of te kauwen?" Iemand anders grapte: "Tandarts die je mond bekijkt ziet blauwe plekken en zegt 'Hey, hoe was jouw weekend?'"

Een derde deelde haar eigen horrorverhaal en zei: "Kan het bevestigen. Ik kwam er op de ergste manier achter. Mijn moeder werkte bij een parodontoloog en liet altijd mijn mond ‘schoonmaken’ als ik thuis kwam van de universiteit. Op een keer was de jonge, nieuwe, knappe tandarts (waar iedereen in de praktijk, inclusief mijn moeder, over zwijmelde) super bezorgd over blauwe plekken/verkleuringen in mijn mond.”

Net hetzelfde als te veel zuigen op lolly’s

De jongedame vertelde vervolgens dat haar moeder zo te weten kwam wat ze allemaal op kot had uitgespookt. Naar eigen zeggen was ze toen heel beschaamd daarover. Een andere tandarts ondersteunde eerder al de theorie in een TikTok-video en zei dat het eigenlijk een vraag was die hij veel kreeg. Hij zei: "Palatale petechia. Zo wordt het genoemd. Stel dat je bijvoorbeeld heel veel en heel lang op lolly’s gaat zuigen, dan krijg je het probleem ook.” Voilà, en zo blijkt nog maar eens dat sommige broodje aap-verhalen toch wel serieus moeten genomen worden!

(Bron: Reddit en TikTok)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties