"Ik ben van Tinder gegooid omdat ik te knap ben. Dit kan niet en ik dien klacht in voor bodyshaming!" News
"Ik ben van Tinder gegooid omdat ik te knap ben. Dit kan niet en ik dien klacht in voor bodyshaming!"
News

"Ik ben van Tinder gegooid omdat ik te knap ben. Dit kan niet en ik dien klacht in voor bodyshaming!"

De 24-jarige vrouw genaamd Alaw Haf beweert dat ze herhaaldelijk van Tinder wordt verwijderd omdat ze... te knap is. Ze uit haar ongenoegen op Instagram en beschuldigt Tinder van bodyshaming, en eist zelfs een vergoeding.

Haar volgers suggereren echter dat er mogelijk een andere reden is. Verwijdering van Tinder komt wel eens voor en gebeurt meestal vanwege ernstige wangedragingen, zoals in verschillende artikels online te lezen is. Het argument 'te knap zijn' is echter ongebruikelijk.

Alaw beweert bij hoog en laag dat het echt komt doordat ze te knap is, maar haar volgers proberen haar te vertellen dat het misschien te maken heeft met expliciete foto's op haar profiel. Ze lijkt hier echter niet van overtuigd te zijn.

Weet je wat? We zullen jullie laten oordelen. Hieronder zijn wat foto's die Alaw deelt op haar Instagram en die ze ook gebruikte voor haar Tinder. Te expliciet of niet? Zeg het maar

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties