"Ik verdronk, maar mysterieuze wezens hebben me weer tot leven gewekt. Ik leef nu helemaal anders" News
"Ik verdronk, maar mysterieuze wezens hebben me weer tot leven gewekt. Ik leef nu helemaal anders"
News

"Ik verdronk, maar mysterieuze wezens hebben me weer tot leven gewekt. Ik leef nu helemaal anders"

Een man die beweert dat hij verdronken is, zegt dat hij naar een ‘wachtrij voor het hiernamaals’ werd gestuurd voordat hij door twee ‘mensachtige’ wezens werd teruggebracht naar zijn aardse bestaan. Ene Phil Roiz zegt dat hij moest overgeven in de douche nadat hij was getroffen door een ernstige voedselvergiftiging. Hij viel, waarbij hij zijn hoofd tegen de muur stootte en het bewustzijn verloor. Zijn lichaam bedekte de afvoer en het water begon te stijgen in de afgesloten douchecel.

Phil zegt dat hij zich enkele momenten later in een soort van wachtkamer bevond. Op de YouTube-pagina ‘The Other Side NDE’ vertelde hij: "Het volgende wat ik weet, is dat ik op een plek ben, het is als een kamer. Het is net zo groot als een gewone slaapkamer. Het had de vloer van mijn badkamer en toch waren er andere mensen om me heen in andere kamers. Er was een man rechts van me die op handen en knieën zat en kreunde. Hij zag eruit alsof hij ook het slachtoffer van een voedselvergiftiging was.”

“Twee wezens stuurden me terug”

"Ik hoorde ook een vrouw kreunen en ik kon haar gedachten lezen. Ze was verdrietig omdat ze gestorven was en ze had jonge kinderen die ze niet wilde verlaten”, ging hij verder. "Ik realiseerde me dat ik in een wachtrij of een soort plaats was waar je na je dood heen gaat om uit je energievorm van je aardse lichaam te komen of zoiets. Ik weet het niet goed. Het was alsof we allemaal tegelijk aankwamen en het was een lange rij. Ik kreeg de indruk dat we ergens heen gingen zoals naar de geestenwereld of een plaats waar je misschien heen gaat om je geest te verwerken om een ander lichaam te krijgen en terug te komen via de maan om te reïncarneren of zoiets."

Phil, die ten tijde van het incident in Dallas (VS) woonde, was dagenlang ziek geweest door voedselvergiftiging na het eten van een besmette voorverpakte salade uit een supermarkt. Hij was een lange periode zwak, had pijn, moest overgeven en had moeite met slapen. Maar hij beweert dat men hem op die ‘bijzondere plek’ duidelijk maakte dat het nog niet zijn tijd was om te sterven. Hij vertelde: “Er kwamen twee wezens naar me toe en ze keken op me neer. Het waren mannen. Ik herinner me niet specifiek hun gezichten. Ik weet niet meer of ze lang haar en baarden hadden of op engelen leken of zo, maar ik had de indruk dat ze mensachtig waren, maar niet precies zoals wij.”

“Ik leef helemaal anders nu”

"Diegene rechts van mij zei tegen diegene links van mij: 'Wat doet hij hier? Hij hoort hier niet. Stuur hem terug naar de douche.'”, ging Phil verder. “En ik ging onmiddellijk omhoog uit mijn cel of mijn bubbel. Daarna ging ik door een tunnel van licht, geen wit licht maar vele kleuren. En dit is het laatste wat ik me herinner van die plek waar ik heen ben gegaan.” Phil kwam weer bij bewustzijn in de douche, duwde de deur open en rolde zichzelf op de badkamervloer. Hij zegt dat het incident hem voor altijd veranderd heeft.

"Ik maak me zeker geen zorgen meer over de dood", zei hij. "Ik weet dat we doorgaan en onze geest gaat voor altijd door. Er zijn verschillende plaatsen waar we heengaan. Ik heb de motivatie voor mijn carrière en voor het beklimmen van de ladder, en voor het verdienen van veel geld, verloren. Veel dingen doen er voor mij niet meer toe. Ik heb niet de wil om supermooie materiële goederen te hebben. Ik ben een ander mens. Ik ben veel spiritueler, niet zo religieus, niet zo georganiseerd religieus, maar ik ben veel spiritueler”, besloot hij.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties