Influencer roept vrouwen op om nooit meer ondergoed te dragen en geeft zelf het voorbeeld (foto's) News
Influencer roept vrouwen op om nooit meer ondergoed te dragen en geeft zelf het voorbeeld (foto's)
News

Influencer roept vrouwen op om nooit meer ondergoed te dragen en geeft zelf het voorbeeld (foto's)

Influencer Huddah Monroe – die iets meer dan 20.000 volgers heeft op Instagram – doet een warme oproep aan alle vrouwen om… geen ondergoed meer te dragen. De 32-jarige Huddah zegt dat ze zelf nooit slipjes draagt en ze zou er zelfs geen bezitten. En waarom doet ze dat nou niet? Wel, daar heeft ze een heel mooie uitleg voor…

De influencer beweert dat een slipje haar liefdesgrotje veel te veel stress bezorgt. “Mijn pussy is te fris om in te pakken!” zegt ze. En: “Onderbroeken zijn voor vrouwen met een stinkende vagina!” Duidelijk taal! Ze voegde er ook nog aan toe dat ze allerlei infecties krijgt van het dragen van ondergoed. Maar klopt haar uitleg wel…?

Factchecken

Panorama ging het allemaal even ‘factchecken’. Door ondergoed meerdere dagen te dragen, wat volgens onderzoek het geval is bij 45% van de mensen, kunnen er zich wel bacteriën ophopen in de onderbroek. Maar microbioloog Jasper Buikx zegt daarover: “Dat is in principe ongevaarlijk, anders waren nu al heel wat mensen ziek geworden van een vuile onderbroek.”

Niet onhygiënisch

Zolang je dagelijks je onderbroek verwisselt, is het dus niet aannemelijk dat ze per definitie onhygiënisch is. Dus dan staat onze influencer Huddah wel redelijk op een eiland met haar beweringen. Maar ok, geen ondergoed dragen kan dan misschien niet nuttig zijn, kwaad kan het ook niet. En dus daarom over naar wat leuke plaatjes van slipjeshater Huddah Monroe…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties