Is drive-invoetbal de geniale oplossing voor de lege stadions? Sport
Is drive-invoetbal de geniale oplossing voor de lege stadions?
Sport

Is drive-invoetbal de geniale oplossing voor de lege stadions?

Tot minstens eind augustus zijn alle massa-evenement verboden. Dat wil natuurlijk ook zeggen dat indien er terug gevoetbald wordt in juli of augustus dat dit ook in lege stadions zal zijn. Het is overigens ook nog niet zeker dat in september stadionbezoeken weer worden toegestaan.

Drive-invoetbal

De Deense voetbalclub FC Midtjylland komt nu met een geniale oplossing zodat fans toch naar het stadion kunnen komen en een beetje dat samenhorigheid- en supportersgevoel kunnen behouden.

Met de social distancing-regel in het achterhoofd komt de Deense topclub met drive-invoetbal. Op het stadion hangen gigantische tv-schermen en er is plaats voor 2.000 auto's en maximaal 10.000 fans. De wedstrijden worden ook van commentaar voorzien.

Of andere clubs dit voorbeeld zullen volgen, moet nog blijken. Die-hard fans zullen het in ieder geval wel appreciëren als ze met duizenden kunnen toeteren om hun team aan te moedigen. Wij verkiezen tot september wel nog even onze aangename zetel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties