Jamie-Lee Six na kritiek op borstvergroting: "Dat ze eens allemaal hun bek houden!" News
Jamie-Lee Six na kritiek op borstvergroting: "Dat ze eens allemaal hun bek houden!"
News

Jamie-Lee Six na kritiek op borstvergroting: "Dat ze eens allemaal hun bek houden!"

In zijn show 'MakeUpDate' nodigt TikTok-fenomeen Bert De Kock wekelijks een Bekende Vlaming uit, die hij transformeert tot een magisch wezen met een vleugje make-up. Tijdens het aanbrengen van de make-up stellen de gasten zichzelf open.

Deze week is actrice Jamie-Lee Six aan de beurt. Jamie-Lee deelt openhartig haar ervaringen met de haat die ze de afgelopen jaren heeft moeten doorstaan. "Het begon allemaal toen ik deelnam aan 'De Verraders'," vertelt Jamie-Lee. "En iedereen lijkt het normaal te vinden om dat te doen, omdat ik op tv kom, vinden ze dat ik erom vraag."

Kritiek op borstvergroting

De actrice, bekend van onder andere 'D5R', onderging in 2021 een borstvergroting. Ook hierover ontving ze veel kritiek. "Opeens word ik als nep beschouwd omdat ik mijn borsten heb laten vergroten. Maar ik deed dit voor mezelf, niet voor anderen," verdedigt Jamie-Lee Six zich.

Tenslotte heeft Jamie-Lee een duidelijke boodschap voor al haar criticasters. “Dat ze eens allemaal hun bek houden en mij gerust laten”! Als dat niet duidelijk genoeg is…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties