Je hebt nog nooit een man gezien die zo onder de sloef ligt als deze arme stakker News
Je hebt nog nooit een man gezien die zo onder de sloef ligt als deze arme stakker
News

Je hebt nog nooit een man gezien die zo onder de sloef ligt als deze arme stakker

Misschien zegt de naam Matthijs van Nieuwkerk je wel iets. De beste man was lange tijd de absolute nummer één in het Nederlandse tv-landschap. Maar dan werd bekend dat het er achter de schermen niet altijd echt gezellig aan toeging. Grensoverschrijdend gedrag klonk het.

Met zijn programma De Wereld Draait Door wist van Nieuwkerk dagelijks meer dan een miljoen kijkers aan het scherm te kluisteren. Een onderdeel daarvan was De Televisie Draait Door, met daarin grappige fragmenten die eerder op tv te zien waren.

In dit filmpje zie je een koppel dat meedeed aan een of ander klusprogramma. Allemaal heel interessant misschien, maar wat echt interessant is, is dat we hier een kerel zien die een ‘prijs’ wint die we met z’n allen écht niet willen.

Volgens is dit immers de man op deze aardbol die het meest van al onder de sloef ligt. Dat kan echt bijna niet anders! Stel je voor dat hiermee getrouwd bent…

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties