Jongeman (20) stort in op werk: “8 uur na elkaar werken kan ik niet aan. Ik krijg een zenuwinzinking!" News
Jongeman (20) stort in op werk: “8 uur na elkaar werken kan ik niet aan. Ik krijg een zenuwinzinking!"
News

Jongeman (20) stort in op werk: “8 uur na elkaar werken kan ik niet aan. Ik krijg een zenuwinzinking!"

Een Starbucks-barista, een chique term voor iemand die koffiezetapparaten bedient en melk opschuimt voor cappuccino’s, heeft een emotionele video gedeeld. De transjongen zit er volledig doorheen en verschijnt huilend voor de camera.

De meeste mensen werken 36 tot 40 uur per week, niet omdat ze dat leuk vinden, maar omdat de rekeningen betaald moeten worden. Een baan biedt ook mogelijkheden om je voor te bereiden op het volwassen leven, en veel jongeren hebben daarom een bijbaan.

Zenuwinzinking

De barista in de video is een student die ontdekt heeft dat hij een dienst van acht uur moet draaien. Acht uur werken op een dag. Laat dat even bezinken. De jongen studeert nog en kan dit werk er echt niet bij hebben. In tranen vertelt hij dat hij overweegt te stoppen met werken. “Er komen zoveel klanten en ik moet heel hard werken.” Terwijl hij staat te snikken, vertelt hij bijna een zenuwinzinking te hebben gehad.

“Weet niet of ik dit aankan…”

“Ik weet niet of ik dit wel kan. Ik wilde bijna de zaak uitlopen. Ik zit in de pauzeruimte te huilen, maar ik moest bijna huilen op de werkvloer.” En er is nog meer slecht nieuws. De transjongen heeft erg zijn best gedaan om als man over te komen, maar een paar klanten hebben hem voor een vrouw aangezien. “Ik heb zelfs een snor en een baard laten groeien! Wat de f*ck!?”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties