Junior Planckaert kiest voor de mooie Pauline, die er in bikini adembenemend uitziet (foto's) News
Junior Planckaert kiest voor de mooie Pauline, die er in bikini adembenemend uitziet (foto's)
News

Junior Planckaert kiest voor de mooie Pauline, die er in bikini adembenemend uitziet (foto's)

Junior Planckaert – de 29-jarige zoon van wielericoon Eddy Planckaert – heeft de liefde gevonden! De zoektocht daarnaar deed Junior via het programma ‘Junior op zoek naar de liefde’. En gisteren kwamen we te weten dat hij gekozen heeft voor de mooie Pauline.

Andere keuze

Op sociale media betreuren veel mensen dat Junior niet koos voor een andere kandidate, Delphine. Maar hij legt zijn keuze uit in TV Familie: “ Ik heb dat gelezen, ja. Maar het zijn niet de kijkers die bepalen met wie ik verderga. Mensen vonden wel dat ik mijn gevoel moest volgen. En dat héb ik gedaan.”

Nadat hij voor Pauline koos, volgde meteen de eerste kus. Junior geeft wel toe dat hij dat al eerder in Parijs, stad van de liefde, had willen doen: “Maar ik heb me dus kunnen inhouden. Er zijn recent programma’s geweest waarin het iets anders is verlopen…” Is dit misschien een kleine prik naar ‘De Bachelor’ Fabrizio…?

Mooie dame

Wij namen eens een kijkje op de Instagram van Pauline en ontdekten dat die volstaat met mooie plaatjes van een heel mooie dame. In bikini bijvoorbeeld ziet Pauline er adembenemend uit! Junior valt dus wat dat betreft met zijn gat in de boter! Hieronder een kleine selectie…


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties