Jutta Leerdam en haar zusjes nemen een duik in de Noordzee (video) News
Jutta Leerdam en haar zusjes nemen een duik in de Noordzee (video)
News

Jutta Leerdam en haar zusjes nemen een duik in de Noordzee (video)

Jutta Leerdam kennen we natuurlijk al langer, omwille van een aantal redenen. Om haar schaatsprestaties, haar relatie met de heer Jake Paul en uiteraard ook omwille van haar bovennatuurlijke schoonheid. Maar Jutta heeft ook nog zusjes...

Merel Leerdam is inmiddels 27 jaar oud, twee jaar ouder dan haar zus Jutta Leerdam. Ze studeerde in Breda, liep stage bij RUMAG, en werkt nu als content creator voor een opleidingsinstituut. De brunette heeft meer dan 30.000 volgers op Instagram en verovert met haar blauwe ogen vele harten.

Het jongste zusje, Beaudine Leerdam, heeft op 17-jarige leeftijd al meer dan 350.000 volgers verzameld. Een toekomst in de sociale media, influencer bijvoorbeeld, lijkt voor haar dus zeker weggelegd.

Wat we jullie eigenlijk wilden tonen, zijn twee recente filmpjes waarbij de zusjes Leerdam een frisse duik in de Noordzee nemen. De clips konden online (hoe kan het ook anders) op veel bijval rekenen, dus schuiven we ze graag door naar jullie... (pijltje naar rechts om beide clips te zien).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties