Kamping Kitsch teruggefloten door Facebook-politie News
Kamping Kitsch teruggefloten door Facebook-politie
News

Kamping Kitsch teruggefloten door Facebook-politie

Eergisteren leek alles nog op wieltjes te lopen: de ticketverkoop loopt als een trein en Hot Marijke liet in een filmpje weten dat ze ook aanwezig zou zijn op Kamping Kitsch 2016. Het filmpje verscheen op de pagina van Kamping Kitsch en iedereen zag er de humor van in.

Het is te zeggen: bijna iedereen. Want enkelingen vonden het nodig het filmpje te rapporteren bij Facebook als zijnde ongepast voor het medium. Zo 'democratisch' als Facebook is, haalden ze het filmpje meteen offline. En de pagina. En het evenement. En de accounts van de (mede)-beheerders van de pagina. Tot nader order, zonder boe of ba.

Het duurde niet lang of heel veel mensen waren in paniek: Was het evenement geannuleerd? Was de organisatie weg met het geld van de betaalde tickets? De geruchten gingen snel de ronde en het aantal mails in de mailbox van Kamping Kitsch werd een onbegonnen aantal om nog te beantwoorden.

Ook voor John (organisator Kamping Kitsch) persoonlijk is deze sanctie van Facebook een dikke streep door de rekening. Er is niet enkel Kamping Kitsch, maar John heeft nog verschillende evenementen lopen in open lucht en clubs die verder moesten gepromoot worden deze week.

Maar wat Kamping Kitsch zelf betreft: "Wij gaan gewoon verder" zegt de organisatie. "We hopen dat het account snel terug actief is om alle misverstanden uit de wereld te verhelpen. Ondertussen werd de video met succes op Youtube gepubliceerd. Wie op zaterdag 27 augustus wil aanwezig zijn op Vlaanderens grootste Kampingfeest moet snel zijn, want de ticketverkoop loopt heel snel. Tickets voor dit verkleedfeest zijn te koop via de tijdelijke website www.kampingkitschclub.org . Op de affiche staan reeds artiesten zoals Preuteleute, Gunther Lamoot, Dj Marcel & Vicky, Zanger Rinus, Rapper Sjors, Pat Krimson, Hot Marijke en vele anderen..."

Ook de winnaars van onze actie waarbij we 5 duotickets weggaven voor het evenement, worden spoedig door de organisatie gecontacteerd.

Clint is er uiteraard als de eerste bij om de organisatie van Kamping Kitsch een hart onder de riem te steken. Ook wij werden al meermaals gesanctioneerd door Facebook. Vanaf je wat rebels bent is er geen plaats meer voor je op het o zo sociale medium Facebook, maar we gaan toch lekker verder, rebels als we zijn. En we zijn zeker dat ook Kamping Kitsch snel weer in de ether zal zijn, evenals de persoonlijke accounts! Veel sterkte aan de gehele organisatie van Kamping Kitsch! Na de perikelen rond datum en plaats nu dit meemaken... Het zal niet hun vlotste editie ooit zijn geweest, maar het wordt waarschijnlijk wel hun beestigste. Uiteraard, want Clint gaat er dit jaar verbroederen met Kamping Kitsch!

Hierbij nog het filmpje waar de hele commotie door is ontstaan. (AVP)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties