Kerel bewaart eigen oor in augurkenpot nadat die was afgebeten in bare knuckle 'fight club' News
Kerel bewaart eigen oor in augurkenpot nadat die was afgebeten in bare knuckle 'fight club'
News

Kerel bewaart eigen oor in augurkenpot nadat die was afgebeten in bare knuckle 'fight club'

Een kerel die deelneemt aan een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde 'vechtclub' speelde tijdens een gevecht een deel van zijn oor kwijt en bewaart het nu veilig in ... een augurkenpot. Wat ga je er anders mee doen, toch? En dan genoeg internet voor vandaag!?

Alex Etherington, 32, deed mee aan bareknuckle-evenementen zonder regels waar dingen regelmatig 'lelijk' worden; zozeer zelfs dat hij een stuk van zijn oor heeft verloren, maar hij won de strijd wel. Het heeft dus zo zijn voordelen en nadelen. Etherington verschijnt in de nieuwe Channel 4 documentaire, UNTOLD: The Secret World of Fight Clubs, waarin dieper wordt ingegaan op enkele van de 300 ondergrondse gevechten die het afgelopen jaar in het Verenigd Koninkrijk hebben plaatsgevonden.

'King of the Streets'

Etherington nam deel aan de Zweedse 'King Of The Streets’ vechtclub, die vorig jaar haar eerste evenement in het Verenigd Koninkrijk organiseerde, met gevechten 'zonder regels en zonder rondes'. Etherington zei tegenover The Sun: “Ik voelde me gelukkig om mee te mogendoen aan King Of The Streets. Het is zeer populair. Ik kwam er alleen bij omdat mijn vriend voor mij instond. Ik kreeg een half miljoen views op YouTube en kreeg 's nachts ongeveer 7.000 volgers op Instagram. Dat was heftig voor mij."

Kerel bewaart eigen oor in augurkenpot nadat die was afgebeten in bare knuckle 'fight club'
(Credit: Channel 4)

"Ik wist niet dat het eraf was"

Als hij vertelt over het gevecht zelf, waarin hij het opnam tegen een man genaamd Bachir 'Bash' Fakhouri, voegde hij eraan toe: "Ik wist niet wat er ging gebeuren omdat het mijn eerste 'No Rules' gevecht was. Ik kon niet echt een strategie hebben. Ik wist niet wat te verwachten. Hij was wanhopig voor een overwinning aangezien hij een paar verliezen had geleden. Tien seconden in de kamp beet hij mijn oor eraf. Ik wist in eerste instantie niet dat het eraf was gekomen. Bloed droop over mijn gezicht. Hij liet mijn haar niet los en ik kreeg er een whiplash van. Hij ging ook regelrecht voor mijn ogen.”

In de keuken... in een augurkenpot

Anders dan bij een gewone vechtkamp, is het uithalen naar de ogen hier wel toegestaan, hoewel Etherington zegt dat er meestal wordt gestopt voordat er ernstige schade wordt aangericht. Etheringtopn zegt dat na Fakhouri's 'geschreeuw' de scheidsrechter het gevecht stopte en hij tot winnaar werd uitgeroepen. Na het gevecht ging hij meteen naar het ziekenhuis in de hoop het stuk van zijn oor te laten aanzetten, maar kreeg te horen dat ze dat niet konden - dus nu staat het op een plank in zijn keuken, in een augurkenpot. Ja, echt waar! De vechtjas zei: “Het zit in een pot met alcoholoplossing. Iemand vertelde me hoe ik dat moest doen. Het staat in de keuken op een plank."

(Bron: LADbible)

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties