Kerel compleet afgemaakt nadat hij hallucinant 'eisenlijstje' voor potentiële vriendin opstelt News
Kerel compleet afgemaakt nadat hij hallucinant 'eisenlijstje' voor potentiële vriendin opstelt
News

Kerel compleet afgemaakt nadat hij hallucinant 'eisenlijstje' voor potentiële vriendin opstelt

Een lijst van eisen van een man voor mogelijke vriendinnen is online gepubliceerd en mensen maken hem volledig belachelijk vanwege zijn onrealistische eisen. Bijna iedereen heeft wel enkele criteria voor het type persoon waar ze naar op zoek zijn in een potentiële partner, maar dit gaat verder dan iemands voorkeuren en heeft een zekere mate van waanzin.

De lijst werd ontdekt en geplaatst op de Reddit-groep r/ChoosingBeggars, die gaat over mensen die veel te kieskeurig zijn in een situatie waarin ze zich eigenlijk geen kieskeurigheid kunnen veroorloven. Normaal gesproken zouden we iemand die op zoek is naar liefde het beste wensen, maar deze keer willen we dat niet, omdat dat zou kunnen impliceren dat we op de een of andere manier willen dat het belachelijke eisenlijstje van deze man voor vrouwen succes kent.

'Niet tegenspreken tijdens meningsverschillen'

Bij het bekijken van de lijst is het vrij duidelijk dat hij eigenlijk niet op zoek is naar een vriendin, maar naar een hybride van een dienstmeisje, moeder en sekspop. Met de lijst van 21 punten getiteld '10 Regels voor mijn vriendin', heeft hij ofwel al gefaald in elementair numeriek begrip, of hij is bereid om iemand te accepteren die slechts gedeeltelijk voldoet aan zijn waanzinnige eisen, niet dat het verlagen van zijn eisen waarschijnlijk op enigerlei wijze zal helpen.

Bovenaan de lijst staat de gewenste lengte, gevolgd door de eis voor een meisje met blauwe/groene ogen, voordat we bij de absoluut enorme rode vlag komen van 'niet te zelfverzekerd of zelfzeker'. Als je op dit punt nog niet van je stoel bent gevallen, zal je dat binnenkort wel doen, want hij eist vervolgens dat de dames 'bereidwillig zullen koken', 'geen mannelijke vrienden hebben' en 'niet tegen zullen spreken tijdens meningsverschillen', wat suggereert dat hij echt niet begrijpt hoe meningsverschillen werken.

'5 zonen'

Hoewel de eis voor '18 jaar of ouder' een van de minder gekke verzoeken op de lijst is, slaat hij daarna volledig door met de eis dat het meisje hem '5 zonen zal geven', wat echt niet is hoe menselijke biologie werkt. Hoe hij denkt dat dit iets is wat zij kan beslissen, is onduidelijk, maar hij zou wat tijd kunnen besteden aan het bestuderen van een biologieboek. De rest van de lijst is eveneens te gek voor woorden, met eisen als 'geen celebrity crushes', 'zal zich kleden zoals ik haar zeg', 'niet gefocust op carrière/opleiding' en 'zal basisinstructies volgen' wanneer hij ze geeft.

Het zal wellicht overbodig zijn om te zeggen, maar Reddit heeft deze kerel en zijn belachelijke, nog los van het biologisch onmogelijke, eisen grondig bespot. Nee, met de grond gelijkgemaakt! Iemand vroeg zich af: “Denk je dat deze kerel enig idee heeft hoe voortplantingsbiologie werkt!?” Een ander zei: “Hij kan zelfs niet tot 10 tellen want hij heeft 21 eisen!” Of: “Geen trauma uit het verleden? Dat betekent dat hij degene is die je jouw eerste trauma wil bezorgen!” Ten slotte reageerde iemand: “Dit is een lijst van een onzekere persoon en controlefreak.” Hieronder vind je de beste man zijn eisen. Wat vinden jullie ervan…?

Kerel compleet afgemaakt nadat hij hallucinant 'eisenlijstje' voor potentiële vriendin opstelt

(Intropic: Reddit en Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties