Kerel heeft briljant idee tijdens zat avondje uit en verdiende daarmee op zes weken 100.000 euro News
Kerel heeft briljant idee tijdens zat avondje uit en verdiende daarmee op zes weken 100.000 euro
News

Kerel heeft briljant idee tijdens zat avondje uit en verdiende daarmee op zes weken 100.000 euro

Een kerel die tijdens een zat avondje uit met kameraden een briljant bedrijfsidee had, verdiende er in amper zes weken tijd 100.000 euro mee. Velen van ons dromen van dat ene idee – het gat op de markt – waarmee we een absoluut fortuin kunnen verdienen, en waarmee we voor de rest van ons leven achteruit kunnen leunen. Het blijft vaak bij dromen…

En toch zijn er mensen die een idee bedenken dat zo eenvoudig maar doeltreffend is dat ze er een fortuin mee verdienen, en dat is wat er gebeurde met de Aussie Bailey Page. Het briljante idee schoot hem te binnen toen hij tijdens een avondje uit een taxi moest bellen, maar zijn telefoon deed het niet meer. Heel slecht moment om je batterij de geest te zien geven.

Kerel heeft briljant idee tijdens zat avondje uit en verdiende daarmee op zes weken 100.000 euro

Al het spaargeld geïnvesteerd

Maar zo ontstond een heel eenvoudig maar briljant idee: een draagbare telefoonoplader zonder kabel die mensen kunnen meenemen en die goed in je zakken past. Bailey speurde even op het internet om te zien of hij er een kon kopen, maar vond niet meteen iets. Hij besloot al zijn spaargeld in de ontwikkeling ervan te steken, en dat terwijl hij midden in zijn laatste jaar aan de universiteit zat.

Hij zei tegen de Courier Mail: "Ik moedig jongeren altijd aan om het gewoon te proberen. Je moet een plan op papier zetten. Het is altijd goed om ogen van buitenaf te krijgen die naar binnen kijken en je feedback geven. Je kunt nooit falen met beginnen en de grootste hindernis is eigenlijk gewoon beginnen." Bailey is zeker in zijn opzet geslaagd, want op nog geen zes weken tijd verkocht hij met zijn bedrijf Zip Zap Chargers een gigantisch aantal opladers en haalde maar liefst 100.000 euro binnen.

(Bron Courier Mail – Foto’s: Facebook Zip Zap Chargers)

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties