Kopschopper uit Aalst op bezoek bij de flikken

Binnen de 24 uur na het opsporingsbericht is de heer B.D.M. terecht. Hij kwam zich zopas zelf aangeven bij de flikken en bereidt zich dus voor op een gepaste straf. Amen.De 17-jarige B.D.M. ging helemaal door het lint, begin juni. Diep in de nacht van 1 op 2 juni zocht en vond hij boel met […]

Binnen de 24 uur na het opsporingsbericht is de heer B.D.M. terecht. Hij kwam zich zopas zelf aangeven bij de flikken en bereidt zich dus voor op een gepaste straf. Amen.
De 17-jarige B.D.M. ging helemaal door het lint, begin juni. Diep in de nacht van 1 op 2 juni zocht en vond hij boel met een andere rakker. B. trok aan het langste eind, maar wenste nog even verder te duelleren. Daarbij schakelde hij zijn stevige rechterbeen én voet in en verbrijzelde hij het aangezicht van het ondertussen bewusteloze slachtoffer.

Ondertussen zijn we drie maanden verder en konden de flikken de ontspoorde jongeheer nog steeds niet lokaliseren, dus bombardeerden ze een opsporingsbericht de wijde wereld in. De verdwaalde kopschopper kwam zich vanmiddag zelf aangeven bij de flikken en mag zich aan een fikse straf verwachten.

Mijnheer B.D.M. heeft overigens nog wat prestaties op zijn palmares staan. Zo ramde hij eerder al een 16-jarige scheidsrechter, een supporter en de secretaris van zijn voetbalclub bij elkaar. Bammerdebam. Geen compassie dus, graag, voor B. de recidivist tot in de kist. Kans is daardoor groot dat hij door de jeugdrechter doorverwezen wordt naar een gewone correctionele rechtbank en een bigass straf mag verwachten. Toedels! (SF)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments