Kort maar bizar - 22-jarige kerel schiet een kogel door zijn derde been News
Kort maar bizar - 22-jarige kerel schiet een kogel door zijn derde been
News

Kort maar bizar - 22-jarige kerel schiet een kogel door zijn derde been

Af en toe heb je van die verhalen – en die moeten echt niet lang zijn – waarbij je denkt: “Ok, genoeg internet voor vandaag!” Kort maar krachtig, maar vooral heel bizar. Frons al maar die wenkbrauwen, want in onze dagelijkse rubriek 'Kort, maar bizar' val je van de ene verrassing in de andere.

Een 22-jarige uit Spanje had onlangs een beetje, euh… pech. Nu ja, je kan hem ook gewoon oliedom noemen natuurlijk. De kerel was wat een het ‘cruisen’ met een maat en speelde terwijl met een geladen pistool. Je ziet hem al aankomen…

Geen vergunning

Plots: PANG! Het lullige incident deed zich voor in het Spaanse Novelda. Toen de twee vrienden tijdens hun ritje plots de politie zagen opdoemen, stak de schutter vlug zijn schietijzer weg. Blijkbaar had hij geen vergunning voor het wapen. Maar bij het wegstoppen schoot hij in zijn eigen schietijzer. Auwch!

Omdat hij zo bang was voor zijn illegaal wapenbezit, begaf hij zich pas na een dik uur met zijn hevig bloedende pretstok naar een hospitaal. Daar hadden de arts best hun handen vol om de soldaat weer in zijn oorspronkelijke staat te brengen. De jongeman werd na zijn operatie uit het ziekenhuis ontslagen. Bij zijn vertrek stond niet zijn mama hem op te wachten, maar wel… de politie!

(Intropic: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties