Leonardo DiCaprio wijkt af van zijn 'principes' en maakt het gezellig met Vlaams topmodel Rose Bertram (28) News
Leonardo DiCaprio wijkt af van zijn 'principes' en maakt het gezellig met Vlaams topmodel Rose Bertram (28)
News

Leonardo DiCaprio wijkt af van zijn 'principes' en maakt het gezellig met Vlaams topmodel Rose Bertram (28)

We gaan hier niet meer uit de doeken doen waarom er zo hard gelachen wordt met het liefdesleven van acteur Leonardo DiCaprio. Die jonge blaadjes, weet je wel. En wat blijkt? Hij heeft er (misschien) weer eentje aan de haak geslagen. Niet jonger dan 25, maar wel… Vlaams!

‘Leo’ werd immers gespot tijdens een avondje uit in Parijs met model Rose Bertram, van wie onlangs nog gefluisterd werd dat ze het gezellig maakte met niemand minder dan stervoetballer Kylian Mbappe. Veel rook toen, maar weinig vuur. Nu ook? Afwachten, maar volgens de Daily Mail woonden DiCaprio en Bertram een feestje bij, georganiseerd door DiCaprio en zijn vriend Richie Akiva - een Puerto Ricaanse Joodse zakenman - in Kuku, een bekend restaurant in Parijs.

(lees verder onder de foto)

Leo heeft er al wat 'versleten' de laatste tijd...

De twee kwamen blijkbaar tegelijkertijd aan en verlieten het evenement binnen enkele minuten van elkaar. Maar of dat nu genoeg is om te zeggen dat… Met Leo weet je natuurlijk nooit. Bertram is een model dat vooral bekend staat om haar werk met merken als H&M en L'Oreal. Ze had eerder een achtjarige relatie met Gregory van der Wiel, een Nederlandse voetballer.

Ongeveer een maand geleden werd DiCaprio nog gezien samen met het 19-jarige Israëlische model Eden Polanii in een nachtclub, wat ook geruchten veroorzaakte dat een nieuwe relatie zou kunnen ontluiken. Iets verder terug, in de herfst van vorig jaar, werd de acteur dan weer gespot met het beroemde model Gigi Hadid, op weer een ander privé-evenement dat werd georganiseerd door Akiva. We zullen zien of het ook nu weer de spreekwoordelijk scheet in een fles is. In tussentijd vind je hieronder nog wat leuke kiekjes van Rose…

(Intropic: BSR Agency en Instagram Rose Bertram)

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties