Madonna lanceert bizar project, met 3D-beelden van haar 'liefdesgrotje' News
Madonna lanceert bizar project, met 3D-beelden van haar 'liefdesgrotje'
News

Madonna lanceert bizar project, met 3D-beelden van haar 'liefdesgrotje'

Waar is de tijd dat we Madonna nog kenden en aanbaden omwille van haar muzikale prestaties…? Vandaag de dag scheert de ‘diva’ op dat vlak geen hoge toppen meer. En dus moet ze het over een andere boeg gooien. Door het veilen van ‘kunst’ bijvoorbeeld…

Concept van creatie

De New York Post meldt dat Madonna zichzelf op de NFT’s gegooid heeft. En ook op haar Instagram-pagina vertelt ze daar zelf over. “Ik wou het concept van creatie verkennen. Niet alleen de manier waarop een kind ter wereld komt door de vagina, maar ook hoe een artiest bevalt van creativiteit.”

Een bizar project dus, met wel erg expliciete kunst. Een 3D-versie van Madonna, volledig naakt, bevalt van bomen, insecten en vlinders. Kunst met een grote K dus… Om dit alles te kunnen maken, werd haar volledige lichaam ingescand met een 3D-scanner. Heel wat mensen vinden het behoorlijk bizar, haar die-hard fans vinden dit dan weer het beste dat ooit is uitgevonden na gesneden brood.

NFT’s

NFT's, of niet-fungibele tokens, worden steeds populairder en ze zijn vergelijkbaar met cryptocurrencies. Een NFT digitaliseert een werkstuk zoals kunst of muziek en verandert het in een niet-fungibele token die wordt opgeslagen op de blockchain. Zodra je een NFT koopt, wordt het je eigen kunstwerk en kan het niet worden nagemaakt.


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties