Man die 2.000 pinten dronk in 200 dagen stelt zichzelf een nieuwe waanzinnige drinkuitdaging voor 2024 News
Man die 2.000 pinten dronk in 200 dagen stelt zichzelf een nieuwe waanzinnige drinkuitdaging voor 2024
News

Man die 2.000 pinten dronk in 200 dagen stelt zichzelf een nieuwe waanzinnige drinkuitdaging voor 2024

De man die 2.000 pinten dronk in 200 dagen heeft zichzelf een nieuwe drinkuitdaging gesteld voor 2024 en het is helemaal te gek voor woorden. Op 20 oktober bereikte hij eindelijk zijn ‘mijlpaal’, met gemak. Voordat we verder gaan, we zouden je niet aanmoedigen om zo'n uitdaging aan te gaan, om voor de hand liggende gezondheidsredenen. Drink vooral met mate en dus verantwoord.

Iets waar Jon het duidelijk wat lastiger mee heeft. In The Market Tavern in Atherstone dronk hij op 20 oktober zijn 2000e pint en voltooide daarmee zijn challenge. Jon, die nu fulltime TikToker is, vertelde aan LADbible: "Het heeft zeker mijn leven verbeterd, in plaats van op te staan en een normale baan te hebben, zoals naar Tesco gaan, kan ik kiezen wanneer ik werk, welke uren ik werk, het betekent ook dat ik veel meer vrijwilligerswerk kan doen en goede doelen kan helpen.”

3.650 pinten op een jaar

"Is het het waard geweest? Ja, het is het zeker waard geweest. Ik heb ook heel wat pubs geholpen." Nu heeft Jon in een nieuwe video onthuld dat hij nog een stapje verder wil gaan. Hij is van plan om maar liefst 10 pinten per dag te drinken om zo aan een totaal van 3.650 te komen in een periode van 12 maanden. Maar hij zal het alleen doen als er minstens 500 pond op zijn GoFundMe-account staat, waar op dit moment slechts 40 pond op staat.

“Ik heb mijn account niet echt goed gepromoot, dus er staat weinig op,” zei Jon. "Maar als we 500 pond in de GoFundMe krijgen, zal ik het doen. Dan ga ik een jaar lang 10 pinten per dag drinken!” Nogmaals, dit is niet iets dat we zouden aanraden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties