Man kocht in 1974 een Rolex voor 300 euro en valt flauw als hij hoort hoe absurd veel zijn horloge nu waard is News
Man kocht in 1974 een Rolex voor 300 euro en valt flauw als hij hoort hoe absurd veel zijn horloge nu waard is
News

Man kocht in 1974 een Rolex voor 300 euro en valt flauw als hij hoort hoe absurd veel zijn horloge nu waard is

In de de Amerikaanse tv-show “Antiques Roadshow” kunnen mensen hun oude spullen laten schatten die nu beschouwd worden als pure antiek. Vaak gaat het om een leuke bedragen van duizenden tot zelfs tienduizenden euro's, maar af en toe zijn er ook wat uitschieters.

Rolex is na 46 jaar een fortuin waard

In één van de afleveringen van begin 2020 kwam er een veteraan voorbij die zijn zeldzame Rolex Oyster Cosmograph Reference No.6263 wou laten schatten. Hij kocht het horloge in 1974 voor 345 dollar en wou er aanvankelijk mee gaan snorkelen, maar besloot om het toch nooit te dragen omdat hij het niet wou beschadigen.

Dat bleek een schitterend idee want 46 jaar later is zijn Rolex gigantisch veel geld waard omdat het nog in uitstekende staat is en de eigenaar ook de eigendomspapieren had bij gehouden die de echtheid aantonen van de Rolex.

De schatter liet even een bom vallen toen hij de waarde onthulde van dit hebbeding. Gemiddeld zouden verzamelaars tussen de 500.000 en 700.000 voor deze Rolex betalen. Je zou voor minder flauwvallen.

https://youtu.be/b9Y4bmbh1KY

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties