Man laat al vijf jaar onophoudelijk scheten na eten broodje hesp en klaagt nu verkoper aan News
Man laat al vijf jaar onophoudelijk scheten na eten broodje hesp en klaagt nu verkoper aan
News

Man laat al vijf jaar onophoudelijk scheten na eten broodje hesp en klaagt nu verkoper aan

Een man wiens leven wordt geplaagd door onophoudelijke scheten sinds hij een broodje met hesp at, klaagt de verkoper ervan voor 200.000 pond aan. De man, uit het Engelse Chippenham, bezocht in 2017 met zijn vrouw en kinderen een kerstmarkt in Birmingham toen hij het broodje kocht. Maar binnen enkele uren begonnen de dingen slecht te gaan voor de 46-jarige, die werd getroffen door krampen, koorts, braken en diarree, en de vijf volgende weken bedlegerig was.

Salmonella

Zijn beproeving was echter nog lang niet voorbij en advocaat Robert Parkin zei dat zijn cliënt nog maanden ziek was en dat hij vijf jaar later nog steeds last heeft van ‘overmatige winderigheid’. De scheten zijn blijkbaar zo erg dat ze zelfs zijn slaap beïnvloeden. De advocaat zei: “De symptomen zijn voornamelijk vermoeidheid en een veranderde darmfunctie die gepaard gaat met ‘kolken’ in zijn buik en winderigheid.”

De man beweert dat hij salmonella heeft opgelopen door het broodje en zegt dat de exploitant van de markt meer dan 200.000 pond aan schadevergoeding moet betalen voor zijn nalatigheid. De exploitant ontkent echter schuld en beweert dat er geen salmonellabacterie in het voedsel zat. Advocaat Parkin zei: “In totaal 16 mensen in drie groepen klaagden over vergelijkbare symptomen na het eten bij het bewuste kraam.” De zaak kwam vorige week voor de rechter in het High Court voor een hoorzitting om een toekomstig proces over de claim te plannen.

(Bron: LADbible)

(Intropic:People man photo created by KamranAydinov – www.freepik.com)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties