Man vindt drie jaar oude McDo-burger in auto en slaat er met hamer op. Het resultaat is hallucinant! News
Man vindt drie jaar oude McDo-burger in auto en slaat er met hamer op. Het resultaat is hallucinant!
News

Man vindt drie jaar oude McDo-burger in auto en slaat er met hamer op. Het resultaat is hallucinant!

Een man uit Australië beweert dat hij voor het leven afgeknapt is op Maccies na het vinden van een 'gefossiliseerde' cheeseburger in de achterbak van een auto. De 29-jarige Cameron Holland uit Brisbane, Queensland, vond de 'keiharde' McDonald's burger naast het reservewiel in de achterkant van een 12 jaar oud Toyota Camry op zijn werk en deelde een video van zijn maagomkerende vondst op TikTok.

In de clip, die meer dan drie miljoen views en 150.000 likes heeft, pakt Cameron de burger op, die er 'onberispelijk' uitziet. Hij klopt de burger tegen de zijkant van een auto en hij blijft intact. Vervolgens slaat hij er met een hamer op en slaat door het vlees en het broodje heen. "We hebben dit in een auto gevonden. Keihard. Kijk naar deze sh*t. Echt, wat de f**k?," zei hij.

Geen schimmel

De Aussie pakt wat van de geplette burger en het verkruimelt in zijn hand als een koekje. Het bijschrift van de video luidt: "Vond deze cheeseburger in een reservewielbak op het werk, moet minstens 1-3 jaar oud zijn. De burger is keihard zonder een beetje schimmel erop WTF... het was niet eens opgegeten door mieren." Mede TikTokers die op Camerons video stuitten waren even verward en geschokt door de vondst.

Een persoon schreef: "Ik denk dat het gekste deel is dat insecten er niet van gegeten hebben." Een tweede grapte: "Dat is een mac-fossiel." Een persoon beweerde dat ze eerder een gefossiliseerde McDonald's burger hadden gezien: "Een keer op de middelbare school probeerde mijn scheikundeleraar ons te laten zien hoe slecht McDonalds wel was. Dus we hadden een 'huisdier', een klaslokaal-burger. Gedurende één jaar kwam er niks van schimmel op!"

Reactie McDonald's

Een ander zei: "Er was een persoon die er één meer dan 10+ jaar had. Hij zag er precies hetzelfde uit als bij de start!" McDonald's reageerde niet op de vraag hoe lang de burger in de auto had kunnen liggen of hoe lang het er in zo'n goede staat uit had kunnen zien. Echter, een woordvoerder van de fastfoodgigant vertelde Daily Mail Australia dat de burgers het beste 'geconsumeerd kunnen worden bij aankoop of levering om kwaliteit en versheid te garanderen'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties