Manon, vriendin van Rik Verheye, is het beu: "Ze bijten soms in zijn oor en sturen ongewenste foto's!" News
Manon, vriendin van Rik Verheye, is het beu: "Ze bijten soms in zijn oor en sturen ongewenste foto's!"
News

Manon, vriendin van Rik Verheye, is het beu: "Ze bijten soms in zijn oor en sturen ongewenste foto's!"

Manon Fichefet, de vriendin van Rik Verheye, benadrukt dat ook vrouwen grensoverschrijdend gedrag vertonen. “Tijdens de periode van Callboys begonnen vrouwen tegen Rik over pikante speeltjes, of stuurden ze hem plotseling heel pikante berichten,” vertelt ze in een interview met Humo deze week.

Manon klaagt aan dat dit gedrag van vrouwen vaak onderbelicht blijft, terwijl mannen het ook niet prettig vinden om ongevraagd dergelijke foto's te ontvangen. “Er wordt nauwelijks over gesproken, terwijl het belangrijk is te erkennen dat grensoverschrijdend gedrag niet alleen door mannen wordt gepleegd. De toenemende bewustwording is positief, maar het zou breder moeten worden toegepast,” zegt ze.

"Hallo zeggen kost toch geen moeite?"

Manon merkt op dat Rik veel aandacht van vrouwen krijgt, en hoewel ze hier meestal goed mee om kan gaan, stoort het haar wanneer vrouwen haar geen blik gunnen terwijl ze met Rik praten. “Je hoeft me niet aardig te vinden, maar een simpele hallo zeggen kost toch niet veel moeite?”

"Ze bijten in zijn oorlel!"

Ze wijst er ook op dat vrouwen soms fysiek grensoverschrijdend gedrag vertonen, vooral op plaatsen waar er wel een glaasje wordt gedronken. “Ze doen alsof ze iets in zijn oor willen zeggen en bijten dan in zijn oorlel. Als Rik dat bij een onbekende vrouw zou doen, zou de situatie compleet uit de hand lopen!” zegt Manon.

(Bron: nieuwsblad.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties