Marc Van Ranst komt met stevig dreigement: ‘Er zullen gevolgen zijn voor wie zich niet laat vaccineren’

Het vaccin niet nemen en je vrijheden zullen stevig ingeperkt worden

Momenteel is men volop bezig met de vaccinatiecampagne en om te zorgen voor groepsimmuniteit en corona uit ons leven te bannen zou minstens 70% van de Belgische bevolking gevaccineerd moeten worden. Wat indien er echter een punt komt dat mensen zich niet meer willen laten vaccineren en de nodige 70% nog niet behaald is?

Geen vaccin nemen, kan stevige gevolgen hebben

Viroloog Van Ranst gaf hier wat extra uitleg bij in de Nederlandse krant NRC Handelsblad. Zo wil hij niemand verplichten om het vaccin te nemen, maar zodra iedereen de kans heeft gehad om het vaccin te laten zetten dan moet men ook niet niet schrikken dat het verboden wordt om bepaalde dingen zoals feestjes of reizen verboden zijn als je geen vaccinatiebewijs hebt.

“Je wilt geen vaccin? Be my guest. Ik ga die mensen niet proberen te overtuigen. Maar ze moeten wel beseffen dat hun keuze gevolgen heeft. Zolang nog niet iedereen de kans heeft gehad om gevaccineerd te worden, gaan we geen onderscheid maken.”

“Dat de een mag gaan fuiven omdat hij gevaccineerd is en de ander niet, dat zou een onaangename maatschappij zijn. Maar als iedereen de kans heeft gehad, dan is het iets anders. Dan mogen landen of vliegtuigmaatschappijen wat mij betreft best zeggen: zonder vaccinatiebewijs kom je er niet in. Beslissingen hebben gevolgen, dat is zo met elke keuze in ons leven.”

Wanneer je overigens momenteel gevaccineerd wordt, krijg je daadwerkelijk een kaartje om te bewijzen dat je het vaccin hebt laten zetten. De kans is dus redelijk bestaande dat hier nog heel vaak naar gevraagd zal worden tijdens en na de zomer.

Bron: Redactie24.be
12 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Johan
1 maand geleden

Media geil manneke, nu moet hem al in Holland gaan zeveren in een krant voor aandacht te blijven vragen!

Fuck vanranst
1 maand geleden

Welk vaccin? Zoek maar eens op Wat er effectief inzit. Ge bent niet beschermd na deze rommel te nemen. Dit gaat een valse bescherming geven. Het is gewoon iets dat uw imuunsysteem oppept. Gelijk ge nen band plakt na dat er een nagel inzit. Da wil ni zeggen dat ge daarna nimeer kunt platrijden.

Fab
1 maand geleden
Reply to  Fuck vanranst

Haha mooi gezegd , opnieuw platte tube !!

William
1 maand geleden

William Hebben we hier te maken met een nieuwe führer die de wet dicteert. We hebben in de geschiedenis veel van deze pipos gezien maar de meeste hebben het uiteindelijk allemaal verknoeid zelfs bij hun eigen bevolking.Hij aast misschien op een plaatske bij de een of andere partij die zulke mannekes kunnen gebruiken om toch wat meer stemmekes te krijgen. Mijn vader was een natuurgenezer die op een foto kon voelen welke ziekte je had dat kan tot hiertoe nog geen enkele professor,spijtig dat hij overleden is in 1998. Ik laat me zeker niet vacinneren ik moet die scheikundige brol… Lees meer »

Slimmerik
1 maand geleden
Reply to  William

Beati pauperes spiritu

Bejaarde helpster
1 maand geleden
Reply to  William

En dan weten dat de administratieve bedienden van deze Van Ranst steunende partijen op de 1e rij staan om via vriendjes aan hun vaccin te komen. Lang voordat de verplegers op de covid afdelingen de kans op een vaccinatie kregen. Maar iedereen moest van deze extreme partij zijn mond houden. Alsof er niemand getuige van was. Beschamend.

Veraghtert simonne
1 maand geleden
Reply to  William

Wel heel kortzichtige uitleg….dank zij jou en gelijkgestemden zullen WIJ dan nog wat langer geplaagd zitten met dat rotbeestje …tof!!!

Werner
1 maand geleden

Tegen die tijd zullen er wel namaak kaartjes in omloop zijn voor en paar euro 😊

Johan
1 maand geleden
Reply to  Werner

Denk ik ook, zal veel te simpel zijn.

Peter
1 maand geleden

Onze brulaap zal het is komen zeggen hahaha sukkelaar

Wortel a cab
1 maand geleden

Bwa dan maken we alles waar ” jullie fun beleven ” met de grond gelijk. Want onze vrijheid afpakken doe je ook niet zonder gevolgen.

Phil
1 maand geleden

Dictator!