Marc Van Ranst toont hoe verdomd vervelend het soms is om Marc Van Ranst te zijn

Marc Van Ranst zijn, is niet altijd een geschenk

De man waar het afgelopen jaar het meeste over wordt gesproken, is zonder enige twijfel de 55-jarige viroloog Van Ranst. Zo heeft hij heel wat fans, maar er zijn ook gigantisch veel mensen die de uitgesproken mening van de viroloog absoluut niet kunnen smaken.

Iedereen belt naar Marc

Dat het niet altijd leuk moet zijn om Van Ranst te zijn, toonde hij deze keer weer zelf op Twitter. Zo wordt hij honderden keren gebeld en lang niet altijd om te vragen voor deel te nemen aan een programma of om een analyse van de coronastatistieken van de afgelopen 24 uur.

Het gaat om zogenaamde ‘fake call’s, voornamelijk door ‘zatte Vlaamsblokkers’, aldus Marc na zijn analyse. Al de bellers krijgen zelfs een nummertje, hij verzamelt ze dus net zoals wij vroeger Pokémonkaarten verzamelden.

“Een overzichtje van mijn telefoonlog van vanavond. En zo gaat dat tegenwoordig elke avond tot een stuk in de nacht: Fake calls, vooral van groepjes jonge zatteriken, veelal (zelfverklaarde) vlaamsblokkers. Ik geef ze, indien ze niet anoniem bellen, een volgnummertje.”

Of het echt verstandig was om dit nog eens op Twitter te delen, laten we in het midden. Het zou ons niet verbazen dat het aantal telefoontjes van Marc nu nog eens verdubbelt.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments