Marvel-superfan breekt wereldrecord met 31 getatoeëerde personages op zijn lichaam News
Marvel-superfan breekt wereldrecord met 31 getatoeëerde personages op zijn lichaam
News

Marvel-superfan breekt wereldrecord met 31 getatoeëerde personages op zijn lichaam

Rick Scolamiero (36) uit Canada heeft bewezen dat hij de ultieme Marvel-fan is door 31 personages uit het stripuniversum op zijn lichaam te laten tatoeëren. Met zijn inktcollectie heeft hij meteen ook een wereldrecord gebroken. In totaal heeft het ongeveer 350 uur in beslag genomen om ze allemaal te laten zetten.

Zijn geduld en doorzetting hebben hun vruchten afgeworpen, want hij heeft nu de titel van de meeste getatoeëerde Marvel-stripfiguren op zijn lichaam. Toen de Canadees in 2011 zijn eerste tattoo liet zetten - een Spider-Man op zijn arm - had hij nooit gedacht dat hij uiteindelijk wereldrecordhouder zou worden. Zijn initiële idee was om enkel een Marvel-sleeve te hebben, maar toen hij het ongelooflijke werk van zijn tatoeëerder zag, kon hij niet stoppen.

Marvel-superfan breekt wereldrecord met 31 getatoeëerde personages op zijn lichaam

Emotionele betekenis

"Ik werd verliefd op het werk van de artiest en wilde doorgaan om te zien wat we nog meer konden verzinnen op het gebied van tatoeages" vertelde hij aan Guinness World Records. "Ik ben al fan van Marvel sinds ik klein was en toen ik opgroeide hadden we niet veel maar ik had altijd mijn Marvel-comics en Marvel-ruilkaarten bij de hand. Ze hebben me door moeilijke tijden heen geholpen, dus het idee om ze voor altijd op mijn lichaam te hebben, sprak me erg aan.”

De 31 personages bevinden zich op verschillende locaties over zijn hele lichaam, met Black Widow die het op zijn torso gemunt heeft en Iron Man en de Incredible Hulk die vechten tegen Fin Fang Foom op zijn rechterbeen. De LEGO-versies van Deadpool en Daredevil spiegelen elkaar op zijn binnenste enkels en Mystique zit knus in zijn nek. Tatoeages van Captain America, Loki, Thor en andere personages zijn ook verspreid over zijn lichaam. Oh ja, The Vision en Spider-Man 2099 pronken op zijn billen!

Marvel-superfan breekt wereldrecord met 31 getatoeëerde personages op zijn lichaam

Handtekening Stan Lee

Rick had ook het geluk de legendarische Marvel comic tekenaar Stan Lee te ontmoeten die zijn pols signeerde. Het is dan ook geen verrassing dat hij de handtekening op die plek heeft laten tatoeëren om de gebeurtenis te herdenken. Hoewel de meeste mensen positief reageren op zijn inkt, zijn er ook mensen die vragen of hij denkt dat hij er ooit spijt van zal krijgen. Hierop antwoordt hij altijd dat hij eerder spijt zal hebben van de dingen die hij niet doet in het leven, dan van de dingen die hij wel doet. Duidelijk! Hieronder kun je een video bekijken over Rick en zijn Marvel-tattoos.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties