Marvin: "Chiara mijn vriendin? Ik hang me nog liever op" News
Marvin: "Chiara mijn vriendin? Ik hang me nog liever op"
News

Marvin: "Chiara mijn vriendin? Ik hang me nog liever op"

Vorige week was er een gigantische ruzie tussen Marvin en Chiara van Temptation Island in een restaurant. Terwijl Marvin rustig aan het eten was met een (nieuwe?) blonde vrouw, stormde Chiara tot tweemaal toe het restaurant binnen. Ze smeet ook nog eens een hele zak met kleren over zijn kop terwijl een vol restaurant met open mond zat toe te kijken. Marvin praat nu voor het eerst over dit incident: "Ik kon door de grond zakken van schaamte in dat restaurant. Wat denkt die Chiara wel?"

Verschillende bronnen gaven aan dat Chiara en Marvin een koppel zijn geweest na Temptation Island, Marvin zegt op zijn beurt dat hier dan weer helemaal niets van waar is: "Wij zagen elkaar nog weleens, maar dat stelde niets voor. Wij hebben nooit écht iets gehad, hoe kan ik haar dan bedriegen? Ik ben daar altijd héél duidelijk in geweest tegenover haar. En 't is niet dat wij sinds 'Temptation Island' nog met elkaar naar bed zijn geweest of zo. En die zak kleren? Wat spullen die bij het vertrek in Thailand per ongeluk in haar bagage waren gesukkeld. Ze moest die nog teruggeven. En dat is, laat ons zeggen, op een iets andere manier gebeurd dan ik had gedacht." Op Facebook kwam hij dan ook met een duidelijke reactie: "Chiara mijn vriendin? Ik hang me nog liever op."

Spreekt Marvin de volledige waarheid of niet? Wij zijn alvast heel benieuwd naar het verhaal van Chiara haar kant. Chiara zelf vertelde in Dag Allemaal overigens dat seks met Marvin in een behoorlijk dronken bui was, zo had ze vijf flessen rosé en een fles wodka op. Heel veel van de bewuste nacht herrinert ze zich dan ook niet meer: "Die beelden waren voor ons op z'n minst, laat ons zeggen, verrassend. We wisten nog wel dat we het gedaan hadden, maar wat er dan wel allemaal precies had plaatsgevonden. Dat was een zwart gat in m'n geheugen." (MG)

Bron: HLN

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties