Meisje slaat op kooi van apen en wordt door de apen zelf tot de orde geroepen News
Meisje slaat op kooi van apen en wordt door de apen zelf tot de orde geroepen
News

Meisje slaat op kooi van apen en wordt door de apen zelf tot de orde geroepen

Een groep spinapen in een dierentuin heeft wraak genomen op een meisje dat steeds tegen hun verblijf sloeg. Telefoonbeelden toonden het meisje dat het apenverblijf naderde met haar telefoon in de ene hand en de andere zwaaiend naar het hek waarachter de apen zaten.

In de video, die viraal ging op TikTok en die je helemaal onderaan kan bekijken, is te zien hoe een aap het meisje bij haar haren grijpt als ze dicht bij het hek staat. De aap begint te krijsen en andere mensen proberen het meisje te bevrijden en het dier weg te jagen door er met handdoeken naar te zwaaien. Gelukkig leek het meisje niet echt gewond nadat ze was bevrijd.

Maar dat was niet het einde van alles, want seconden later liep het meisje weer vlak langs de apen in hun kooi en werd ze opnieuw vastgegrepen. Deze keer spanden twee apen samen om haar bij de haren te grijpen, maar het meisje was snel in staat om zichzelf los te trekken. De video, die door meer dan acht miljoen mensen is bekeken, heeft velen zich doen afvragen waarom ze überhaupt zo dicht bij het apenverblijf is geweest, of zelfs is teruggegaan voor een tweede keer.

14 claps
6 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties