Mercedes (22) gaat op blind date... Zal haar date geïntimideerd zijn door haar 'pikant beroep'? News
Mercedes (22) gaat op blind date... Zal haar date geïntimideerd zijn door haar 'pikant beroep'?
News

Mercedes (22) gaat op blind date... Zal haar date geïntimideerd zijn door haar 'pikant beroep'?

De 22-jarige Mercedes Valentine uit het Verenigd Koninkrijk gaat op haar allereerste blind date. Als een OnlyFans ‘content creator’ en paaldanseres ontmoet Mercedes vaak mannen die geïntimideerd zijn door haar. Ze zegt dat het daarom moeilijk voor haar is om een relatie aan te gaan.

Gecompliceerde datinggeschiedenis

Mercedes, die een masterdiploma in neurowetenschappen heeft, zegt dat haar datinggeschiedenis gecompliceerd is. Hoewel mannen het idee van haar riskante baan in eerste instantie meestal geweldig vinden, blijkt het meestal altijd een probleem voor hen te zijn.

Zelf is ze is op zoek naar iemand die ‘open en eerlijk’ is en verder kan kijken dan haar werk. Het YouTube-kanaal Truly volgde Mercedes op haar blind date met de 26-jarige Arun. Wordt hij de liefde van haar leven!? Hieronder kun je het ontdekken in de video van Truly en vind je ook nog wat leuke foto’s van Mercedes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties