Milwall-hooligans dringen pub binnen waar Sunderland-fans zich bevinden, maar beklagen zich dat snel News
Milwall-hooligans dringen pub binnen waar Sunderland-fans zich bevinden, maar beklagen zich dat snel
News

Milwall-hooligans dringen pub binnen waar Sunderland-fans zich bevinden, maar beklagen zich dat snel

Een video gaat viraal waarin te zien is hoe hooligans van de beruchte Londense voetbalclub Milwall een pub bestormen waar zich fans van Sunderland bevinden. De taferelen speelden zich af afgelopen zaterdagmiddag in de buurt van London Bridge. De Milwall-vechtjassen kwamen echter van een kale reis terug…

In het filmpje is te zien hoe een grote groep ‘fans’ de Mudlark pub in Montague Close binnendringt. Volgens bepaalde bronnen liepen ze door de straat toen een Sunderland-fan, die aan de deur van de pub stond, hen iets toeriep. De Milwall-mannen trokken initieel verder, maar keerden iets later (met iets meer manschappen) terug naar de pub.

Milwall-hooligans dringen pub binnen waar Sunderland-fans zich bevinden, maar beklagen zich dat snel

Rennen in plaats van vechten

Op de beelden is te zien hoe ze aan de pub eerst de Sunderland-fan confronteren en dan proberen binnen te dringen. De situatie escaleerde toen ze met flessen begonnen te gooien en de deur van de pub probeerden in te trappen. Een groep Sunderland-fans kwam vervolgens uit de pub en de meeste Milwall-supporters sloegen op de vlucht en / of kregen wat ‘tikjes’.

Op een gegeven moment is te zien hoe een man een metalen paal oppakt en de Millwall-fans achtervolgt. Hij zwaait er dreigend mee rond voordat een andere man hem zijn geïmproviseerde wapen afneemt. Ondertussen zijn verschillende schermutselingen te zien tussen de twee groepen. De politie zei dat één man in het ziekenhuis werd opgenomen als gevolg van de vechtpartij, terwijl een ander werd gearresteerd op ‘verdenking van gewelddadige ordeverstoring’ en in hechtenis bleef op een politiebureau in Zuid-Londen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties