MMA-vechtster Paige VanZant maakt reclame voor haar nagelnieuwe OnlyFans-account met promofilmpje News
MMA-vechtster Paige VanZant maakt reclame voor haar nagelnieuwe OnlyFans-account met promofilmpje
News

MMA-vechtster Paige VanZant maakt reclame voor haar nagelnieuwe OnlyFans-account met promofilmpje

Er was een tijd dat Paige VanZant (28) vooral naam en faam maakte in de UFC als MMA-vechtster. Momenteel slaat ze af en toe ook nog wel eens iemands tand uit, maar dan in de BKFC (bareknuckle vechten) en de All Elite Wrestling. Maar Paige is vooral bezig met andere interessante dingen…

Zo is Paige onlangs gestart met een Onlyfans-account (velen gingen haar voor...) en daar moet natuurlijk de nodige reclame voor gemaakt worden. Dat gebeurde met een leuke promofilmpje op de Instagram-pagina van OnlyFans. Helemaal onderaan kan je dat filmpje bekijken.

In de kiekjes die Paige post op haar eigen Instagram-pagina zit trouwens een soort van rode draad. Het valt namelijk op dat ze vooral haar twee kroonjuwelen in de schijnwerpers wil zetten. En met die twee kunststukjes kan ze ook wel iemand ko slaan hoor. Figuurlijk zeker, letterlijk waarschijnlijk ook. Dus toch maar even oppassen als jullie de kiekjes hieronder bekijken!

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties