Model neemt pikant filmpje op in fitness en verliest seksspeeltje, dat dan 'geleend' wordt door iemand News
Model neemt pikant filmpje op in fitness en verliest seksspeeltje, dat dan 'geleend' wordt door iemand
News

Model neemt pikant filmpje op in fitness en verliest seksspeeltje, dat dan 'geleend' wordt door iemand

Marisol Yotta verdient haar boterham met het maken van expliciete inhoud voor haar OnlyFans-account. Interessante job als je het ons vraagt… Nu heeft ze echter onthuld dat ze tijdens de opnames van een pikant filmpje in de fitness achterbleef met het schaamrood op de wangen.

Ondanks haar erg religieuze opvoeding, heeft de Mexicaanse in het verleden al verteld hoe het ondergaan van vier ‘boob jobs’ en naakt poseren online haar heeft geholpen om haar seksualiteit te omarmen. In de podcast Inside OnlyFans had ze het onlangs over een nogal ‘beschamend’ voorval in de fitness. "Ik besloot een pikante video te maken in de fitness voor mijn OnlyFans, dus ik nam een ‘buttplug’ mee en ik moest hem tussen mijn borsten stoppen omdat ik geen zakken had” zei ze.

"Ik flipte!"

Marisol vertelde dat ze bij het begin van haar work-out een ‘klein geluidje’ had gehoord en zich dan realiseerde dat het seksspeeltje was losgekomen. "Ik had zoiets van, ben ik het nou kwijt of niet!? Op dat moment flipte ik een beetje en ik liep gewoon weg” zei ze. Toen ze achteraf de beelden bekeek, stelde Marisol vast dat een man het seksspeeltje had opgeraapt.

“Ik merkte dat de man het seksspeeltje gewoon naast zijn rugzak gelegd had” vertelde ze. “Hij moet zoiets gehad hebben van: het is nu van mij! Veel plezier ermee, dacht ik bij mezelf.” Marisol is trouwens getrouwd met de Duitse miljardair Bastian Yotta, een tycoon die met tien andere vrouwen in een Playboy-stijl herenhuis woonde. Hieronder nog wat leuke foto’s van Marisol…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties