Moeder (37) is jaloers op hoge inkomsten van dochter (19) op OnlyFans en doet nu gezellig mee (foto's) News
Moeder (37) is jaloers op hoge inkomsten van dochter (19) op OnlyFans en doet nu gezellig mee (foto's)
News

Moeder (37) is jaloers op hoge inkomsten van dochter (19) op OnlyFans en doet nu gezellig mee (foto's)

Een Australische moeder die haar dochter 50.000 pond zag verdienen met OnlyFans heeft besloten mee te doen en nu verdienen ze samen het dubbele. Na een moeilijke scheiding was moeder Evie Leana (37) toe aan een nieuwe start. Nadat ze zag hoe haar dochter geld binnenharkte op het volwassenenplatform, besloot ze het zelf ook te proberen en opende ze dit jaar een account.

Seksuele kant uiten

Nu zijn Evie en haar dochter Tiahnee (19) de ‘heetste moeder en dochter’ op OnlyFans, volgens henzelf alleszins. Het duo heeft samen al bijna 100.000 pond verdiend. Het moeder-en-dochter-team zegt dat ze zich nooit onveilig hebben gevoeld op het platform en het hen niet kan schelen dat het controversieel is.

Moeder Evie zegt: “OnlyFans is een geweldige manier om mijn seksuele kant te uiten en er plezier in te hebben. Zelfs al mocht ik er geen geld mee verdienen, zou ik het blijven doen.’ De OnlyFans-pagina van dochter Tiahnee bestaat vooral uit bikini- en lingeriefoto’s, terwijl haar moeder toegeeft foto's te delen van een meer ‘expliciete’ aard.

Zorgen over veiligheid

Ondanks het succes van haar dochter, was Evie aanvankelijk tegen het idee van Tianhee om een account aan te maken wanneer ze 18 werd in 2020. "Ik was er in het begin erg op tegen dat Tiahnee een account zou openen. Ik maakte me zorgen over haar veiligheid en de reden waarom mensen zich abonneerden terwijl ze dat soort content gratis kunnen krijgen” zegt ze. "Ze was net klaar met school en ik wilde dat ze ging studeren, maar tegen mijn wil begon ze er toch aan."

Tiahnee, die sinds haar 13e een relatie heeft, zei dat ze zich al een tijdje wilde inschrijven op OnlyFans. "Ik opende mijn pagina een paar maanden nadat ik 18 was geworden. Ik dacht waarom niet doen waar ik van hou en er geld mee verdienen" zegt ze. "Ik had het besproken met mijn vriend met wie ik nog steeds samen ben en hij is ondersteunend geweest sinds ik begon."

Vrijheid om te kiezen

Evie's zorgen begonnen te vervagen toen ze Tianhee in haar element zag en vooral ook geld zag verdienen. "Ik denk dat ik door het te accepteren en er oké mee te zijn, mijn dochter de vrijheid geef om te kiezen wat ze wil doen met haar leven en haar lichaam” zegt ze. "Het recht en de vrijheid hebben om te kiezen is een fundamentele pijler van het feminisme die alle vrouwen verdienen." Hieronder vinden jullie wat leuke foto’s van zowel moeder als dochter.

(Bron: The Sun)0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties