Multimiljonair onthult hoe ook jij een grotere 'toverfluit' kunt krijgen (en het is poepsimpel) News
Multimiljonair onthult hoe ook jij een grotere 'toverfluit' kunt krijgen (en het is poepsimpel)
News

Multimiljonair onthult hoe ook jij een grotere 'toverfluit' kunt krijgen (en het is poepsimpel)

Er zijn talloze advertenties voor producten die beweren een grotere omvang van je pretstok te bewerkstelligen, maar werken ze echt? Het internet staat ook vol met tips om de lengte van het mannelijk geslachtsorgaan te vergroten. Maar welke tips helpen echt en welke zijn ‘kwakzalverij’. Het eeuwige vraagstuk…

Een dieetcoach en multimiljonair genaamd Chris Cavallini beweert echter dé gouden tip te hebben om dit te bereiken. Hij beweert dat zijn methode mannen daadwerkelijk kan helpen. En het is eenvoudiger dan je misschien denkt. Onderzoek van de Radboud Universiteit toont aan dat 55 procent van de mannen niet tevreden is met de grootte van hun geslachtsorgaan, hoewel 80 procent van hen denkt dat ze een gemiddelde grootte hebben.

Mannen met meer bedpartners zijn tevredener

Voor velen is dit blijkbaar niet genoeg, en opvallend is dat mannen met meer bedpartners over het algemeen tevredener zijn over hun omvang. De multimiljonair suggereert dat vet op en rond je toverfluit ervoor kan zorgen dat deze kleiner lijkt, waardoor ze minder zichtbaar is. Volgens Cavallini verdwijnt er ongeveer 2,5 cm van de lengte voor elke 13,6 kilo die je aankomt.

Afvallen

Zijn eenvoudige advies is dan ook om… af te vallen. Wil je wat extra centimeters? Dan heb je de keuze tussen regelmatig sporten of het laten staan van biertjes, volgens de multimiljonair. Aan de andere kant suggereert eerder onderzoek dan weer dat mannen met een bierbuik meer succes hebben bij vrouwen in de kroeg. Kortom, de keuze is aan jou...

(Bron: Panorama - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties