Naakte Chinees probeert taxi op te heffen News
Naakte Chinees probeert taxi op te heffen
News

Naakte Chinees probeert taxi op te heffen

U leest het goed. Een Chinese man vond er niet beter op om naakt over straat te lopen en de eerste wagen die voorbijreed op te heffen. Hoezeer de naakte spleetoog ook probeerde, veel beweging kreeg hij niet in het stalen ros.

Wat de man in de stad Hefei bezielde weet geen mens. Misschien probeerde hij een enkeltje richting psychiatrie te versieren? Dat hij tijdens zijn staaltje krachtpatserij constant "Alstublieft, geef mij kracht" riep, wijst ook al aan dat het niet zo goed meer ging in zijn bovenkamer.

Het enige wat de man bereikte was aandacht. In enkele minuten tijd verzamelde een hoop toeschouwers rond de malloot die het vreemde spektakel op de gevoelige plaats vastlegden.

Toen uiteindelijk agenten ten tonele verschenen, glipte de vreemde vogel onder een politiewagen en weigerde hij er onderuit te komen. Uiteindelijk wisten de agenten de man toch bij de lurven te vatten. Of hij naar de gevangenis dan wel de psychiatrie werd gevoerd is onbekend. (KV)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties