Nadat ze enkele BV's naaktfoto's ontfutselde, slaat 'Eveline' weer toe, deze keer onder de naam 'Ariana' Actua
Nadat ze enkele BV's naaktfoto's ontfutselde, slaat 'Eveline' weer toe, deze keer onder de naam 'Ariana'
Actua

Nadat ze enkele BV's naaktfoto's ontfutselde, slaat 'Eveline' weer toe, deze keer onder de naam 'Ariana'

Kennen jullie ‘Eveline’ nog? Het is de ‘dame’ die een tijd geleden voor een storm in ons mediawereldje zorgde toen ze een aantal bekende Vlamingen in de val lokte. En Eveline heeft nu weer toegeslagen. Deze keer in Nederland en onder de naam Ariana.

De man achter Eveline is de Gentenaar G.R. Een tijd geleden slaagde hij erin om via het valse profiel enkele mannelijke BV’s naaktfoto’s te ontfutselen. G.R. wacht momenteel op de start van zijn proces, maar kon het toch niet laten om nog eens zijn ding te doen. De man benaderde via valse profielen op sociale media een dertigtal mensen, vooral werknemers van een hotel in Nederland waar hij werkte, maar ook hotelgasten. Dat melden de kranten van het Mediahuis, en staat ook te lezen op HLN.be

Amerikaans model

G.R. zou deze keer foto’s gebruikt hebben van de Amerikaanse Hannah Harrell, een model en influencer met meer dan 600.000 volgers op Instagram. Sommige mannen lieten zich verleiden door ‘Ariana’ en stuurden haar naaktfoto’s, anderen roken onraad. Toen de zaak aan het licht kwam, zette het hotel de samenwerking met G. stop, maar er volgde geen klacht bij de politie.

Nadat ze enkele BV's naaktfoto's ontfutselde, slaat 'Eveline' weer toe, deze keer onder de naam 'Ariana'
Hannah Harrell - Foto: Instagram

Na zijn bekentenis over 'Eveline' in België, kwam G.R. onder strikte voorwaarden vrij in afwachting van zijn proces. De zaken die hem ten laste gelegd worden zijn onder meer belaging, afpersing, voyeurisme en de verspreiding van seksueel getinte beelden en opnames. In België zijn er in totaal 12 personen die een klacht ingediend hebben, onder wie dus enkele bekende Vlamingen.

(Bron: HLN.be)

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties