Natuurster Riley Reed onthult haar tarieven voor het maken van 'natuurfilmpjes': "Je moet ook slim zijn!" News
Natuurster Riley Reed onthult haar tarieven voor het maken van 'natuurfilmpjes': "Je moet ook slim zijn!"
News

Natuurster Riley Reed onthult haar tarieven voor het maken van 'natuurfilmpjes': "Je moet ook slim zijn!"

Ex-natuurster Riley Reid heeft onthuld welke vergoeding ze vroeg toen ze een ‘volwassen’ film opnam. De pornoster werkt al meer dan 10 jaar in de industrie en begon op 19-jarige leeftijd. Aanvankelijk gebruikte ze de artiestennaam 'Paige Riley', en sindsdien heeft ze meer dan 45 prijzen gewonnen, waaronder de Female Performer of the Year en de AVN Award voor Female Performer of the Year in 2016.

Ondanks haar succes op het scherm, treedt Reid niet langer op in 'natuur'-videografie met mannen. In de Impaulsive-podcast vertelde ze dat een van haar ex-vriendjes haar het gevoel gaf dat ze een 'walgelijk persoon' was vanwege haar werk. "Hij gaf me het gevoel dat ik misschien zou moeten stoppen en zo... Hij wilde me niet kussen als ik thuiskwam van werk. Dus het gaf me het gevoel dat ik een walgelijk persoon was," zei Reid. Ze voegde eraan toe dat de beslissing er een was die ze 'zelf had genomen'. Ze is nu getrouwd met de bekende Letse freerunner Pasha Petkuns.

Tarief verhogen

Ondanks haar verandering van aanpak, verdient Reid nog steeds veel geld op OF en produceert ze haar eigen films. Tijdens een optreden in It's Daniel Mac in 2022, vertelde ze over haar tarieven door de jaren heen, inclusief haar eisen voor het opnemen van haar eerste 'a** scène'. "Ik hield mijn tarief op zo'n vijf tot 10k, afhankelijk van de maand en waar ik was. Ik dacht 'oké, ik neem wat meer a**, we kunnen mijn tarief verlagen' en toen dacht ik 'uh laten we het verhogen omdat ik de laatste tijd veel heb opgenomen'," zei ze.

Slimme 'tactiek'

"Dus wanneer je je eerste a***, je eerste DP en je eerste g***bang doet, kun je vaak een flink bedrag krijgen. Soms kunnen meisjes 10k krijgen, soms kunnen ze 15 tot 20 krijgen. Het hangt dus een beetje af van wat je doet. Er zijn films geweest waar ik 30.000 dollar voor kreeg. Weet je, ik leerde ook al snel om slim te zijn. Ik sprak af met de producers om bepaalde scènes ook op mijn eigen website te mogen publiceren. Of we draaiden soms zelfs aparte scènes voor de site. Dubbel betaald dus! En bovendien was het beeldmateriaal van veel betere kwaliteit dan wanneer ik het zelf had gefilmd.”

(Bron: LADbible)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties