Ondergedoken Hell’s Angel misrekent zich en vliegt toch nog de cel in News
Ondergedoken Hell’s Angel misrekent zich en vliegt toch nog de cel in
News

Ondergedoken Hell’s Angel misrekent zich en vliegt toch nog de cel in

Het zal je maar overkomen: jarenlang onderduiken om je straf te ontvluchten om dan tijdens de laatste maanden een rekenfoutje te maken en alsnog in de gevangenis te belanden. Hell’s Angel Donato De Gregorio kan ervan meespreken. Hij mag enkele jaren gaan brommen voor een raid in een café.

Op 2 mei 2000 veroordeelde het Gentse Hof van Beroep enkele Hell’s Angels, waaronder ook Gregorio, tot serieuze celstraffen na een raid in een Mechels café. De bende had er stevig huis gehouden en er viel zelfs bijna een dode. Toch kon De Gregorio uit de gevangenis blijven want hij vluchtte naar zijn geboorteland Italië. Daar leidde hij tien jaar lang een rustig bestaan.

Toch miste hij zijn vrouw en kind die hij hier had achtergelaten en dus besloot hij op 6 februari om ze te komen opzoeken. Een serieuze misrekening, zo blijkt nu, want bij zijn oversteek van de Italiaans-Zwitserse grens werd hij opgepakt. Een serieuze stommiteit want slechts twee maanden later zou zijn straf vervallen zijn. Dat zal hij zich waarschijnlijk nog lang beklagen. (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties