Onheilspellende dag aangekondigd door zelfverklaarde tijdreiziger uit 2671 komt steeds dichterbij News
Onheilspellende dag aangekondigd door zelfverklaarde tijdreiziger uit 2671 komt steeds dichterbij
News

Onheilspellende dag aangekondigd door zelfverklaarde tijdreiziger uit 2671 komt steeds dichterbij

We nemen jullie even terug mee naar de periode kort nadat de wereldwijde pandemie (zo denken we toch) tot een einde kwam. Een zelfverklaarde tijdreiziger die vond dat we nog niet genoeg miserie hadden gehad, deed er met een aantal voorspellingen nog een schepje bovenop. En één voorspelling heeft betrekking op een datum die altijd maar dichterbij komt...

Alle beweringen zijn afkomstig van iemand die ervoor gekozen heeft zijn tijdreizende capaciteiten te gebruiken om een TikTok-account te beginnen. In een post deelde 'tijdreiziger' Eno Alaric vijf data waar we moesten op letten, te beginnen op 30 november 2022. Dan zouden we een planeet ontdekken die een ‘gespiegelde versie’ van de aarde is. Wij hebben er alleszins niets over gehoord of gelezen, maar ok… wie weet houden ze het allemaal geheim voor jullie en ons.

Goed uit je doppen kijken op 18 juni

Volgens de tijdreiziger ging het jaar 2023 verschrikkelijk beginnen, met een vliegtuig dat vermist wordt terwijl het over de Bermuda Driehoek vliegt. En een paar maanden later ontvangen mensen over de hele wereld een 'boodschap' die 'van de oceaan lijkt te komen'. En dan over naar 15 mei 2023… datum waarop volgens de tijdreiziger een gigantische tsunami de Californische kust zou treffen. Wederom, het zegt ons allemaal niets. Jullie?

Hoewel we weten dat jullie nu al serieus de wenkbrauwen fronsen, willen we jullie toch niet onthouden wat er volgens de tijdreiziger staat te gebeuren op 18 juni, binnen een dikke drie weken dus. Onze ‘vriend’ zegt: "18 juni 2023: 7 mensen vallen op mysterieuze wijze uit de lucht, maar er vloog niets in dat gebied." Hij zegt niet in welk gebied of wat er met de mensen nadien gebeurt, maar we kennen eigenlijk geen situatie waarin iemand die uit de lucht valt een goede zaak is. Kijk dus op 18 juni goed uit je doppen, want voor je het weet valt er iemand op je kop!

(Bron: LADbible - Intropic: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties