OnlyFans-zussen doen voorstel: "Vrouwen, geef je man een abonnement op pikante websites!" News
OnlyFans-zussen doen voorstel: "Vrouwen, geef je man een abonnement op pikante websites!"
News

OnlyFans-zussen doen voorstel: "Vrouwen, geef je man een abonnement op pikante websites!"

Ondertussen kent iedereen wel het platform OnlyFans waar bekende en minder bekende koppen en lichamen exclusieve, vaak pikante content kunnen aanbieden aan hun fans. We durven te vermoeden dat verschillende mannen er een abonnement hebben zonder dat hun wederhelft daarvan op de hoogte is. Maar waarom al die geheimdoenerij!?

Dat is exact ook hoe de twee zussen Larissa (24) en Rafaela (21) Sumpani erover denken. De Braziliaanse zussen zijn zelf actief op OnlyFans - waar ze regelmatig in hun Eva-kostuum te bewonderen zijn - en zij hebben een opmerkelijk voorstel. Ze zeggen dat vrouwen hun mannen een abonnement op OnlyFans - en bij uitbreiding andere websites met pikante content - moeten cadeau doen. Volgens hen doet dat een relatie alleen maar goed!

Seksuele vrijheid

“Het zal de activiteiten in de slaapkamer een serieuze boost geven!” zeggen de zussen. “Het is een uitstekende gelegenheid voor vrouwen die hun seksuele vrijheid aanvaarden als een vorm van empowerment. Ook op ons eigen account bieden we nu zulke pakketten aan, die vrouwen aan hun partner cadeau kunnen doen.’ Mocht je het aan je vrouw eens willen voorstellen en je zoekt een geschikt account om te abonneren, dan kun je hieronder alvast de Sumpani-zusjes al eens bewonderen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties