Ooit de natte droom van velen, nu stinkend rijk. Wat is het vermogen van 'Dark Angel' Jessica Alba (42)? News
Ooit de natte droom van velen, nu stinkend rijk. Wat is het vermogen van 'Dark Angel' Jessica Alba (42)?
News

Ooit de natte droom van velen, nu stinkend rijk. Wat is het vermogen van 'Dark Angel' Jessica Alba (42)?

Jessica Alba was ooit de natte droom van velen, maar nu – op haar 42e – heeft de actrice een aanzienlijke rijkdom vergaard. Haar carrière begon op dertienjarige leeftijd als actrice, maar later ontplooide ze ook haar ondernemerschap door haar eigen bedrijf te starten.

Alba maakte haar entree in de wereld van televisie en film op dertienjarige leeftijd met rollen in "Camp Nowhere" en "The Secret World of Alex Mack". Sindsdien heeft ze diverse successen geboekt in verschillende films en series. In 2011 breidde Jessica haar focus uit naar het bedrijfsleven, wat resulteerde in aanzienlijke groei van haar vermogen.

Dark Angel

De actrice begon haar acteercarrière in 1993 en na enkele kleinere rollen brak ze door op negentienjarige leeftijd met de hoofdrol in de televisieserie "Dark Angel", wat haar een Golden Globe-nominatie opleverde en waarmee ze doorbrak bij het grote publiek. Vanaf dat moment steeg haar bekendheid snel, met prominente rollen in films zoals "Fantastic Four", "Good Luck Chuck" en "Little Fockers".

Ooit de natte droom van velen, nu stinkend rijk. Wat is het vermogen van 'Dark Angel' Jessica Alba (42)?
(Credit: 20th Century Fox)

Zakenvrouw

Haar acteertalent bracht aanzienlijke inkomsten met zich mee, met een geschatte opbrengst van 18 miljoen euro. Dit bedrag is echter slechts een fractie van het totale vermogen van Jessica Alba.Naast haar acteersuccessen is Jessica ook de oprichter van The Honest Company, opgericht in 2011. Dit initiatief ontstond nadat ze als nieuwe moeder ontdekte dat babyproducten schadelijke chemicaliën bevatten.

Social media

In 2021 ging het bedrijf naar de beurs voor 15 euro per aandeel, wat resulteerde in een waardering van meer dan 1 miljard euro. Tegenwoordig wordt het bedrijf geschat op ongeveer 500 miljoen euro. Alba vergaart ook aanzienlijke inkomsten door samenwerkingen te promoten via haar Instagram-account, dat zo'n twintig miljoen volgers telt. Met haar immense bereik levert elke gesponsorde post haar naar schatting 500.000 dollar op.

Al deze inkomsten bij elkaar opgeteld resulteren in een aanzienlijk vermogen. Jessica Alba wordt geschat op een vermogen van meer dan 350 miljoen euro, een indrukwekkende prestatie!

(Bron: Gewoon Voor Hem - Intropic: Instagram en 20th Century Fox)

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties