Opgelet mannen! Vrouwen met deze 5 jobs gaan het vaakste vreemd News
Opgelet mannen! Vrouwen met deze 5 jobs gaan het vaakste vreemd
News

Opgelet mannen! Vrouwen met deze 5 jobs gaan het vaakste vreemd

Vreemdgaan komt voor in alle lagen van de bevolking. Het maakt niet uit waar je woont of hoeveel geld je hebt, verleiding kan overal voor zowel mannen als vrouwen op de loer liggen. Er is echter onderzoek gedaan naar vreemdgaan binnen bepaalde beroepsgroepen, en de resultaten zijn verrassend. Als je partner werkzaam is in een van de volgende beroepen, is het misschien verstandig om extra alert te zijn…

Ashley Madison is een Canadees online datingbureau dat zich richt op mensen die buiten hun relatie op zoek zijn naar contacten. Ze voeren regelmatig onderzoek uit naar het liefdesleven van hun klanten, uiteraard met behoud van discretie en anonimiteit. Enige tijd geleden hebben ze meer dan 2000 vrouwelijke klanten gevraagd om een enquête in te vullen. De uitkomsten van deze enquête zouden sommige mannen wel eens kunnen verbazen.

Alle deelnemers aan de enquête hadden op het moment van invullen een relatie. De deelnemers moesten hun beroep opgeven en aangeven of ze ooit al eens vreemd waren gegaan. De antwoorden zijn geanalyseerd, en zo ontstond een ranglijst van beroepsgroepen waarin vrouwen het vaakst vreemdgaan. Hier zijn de top 5 resultaten:

5. Maatschappelijk werkers

Maatschappelijk werkers bieden waardevolle hulp aan mensen om zich beter te kunnen redden in hun sociale omgeving. In 9% van de gevallen gaat deze hulpverlening echter verder dan alleen het opstellen van een cv of het plegen van telefoontjes. Sommige maatschappelijk werkers blijken ook behulpzaam te zijn op het gebied van liefde en gebruiken hun kantoor of zelfs de bezemkast voor intieme ontmoetingen. Als je partner maatschappelijk werker is, hoop je misschien dat ze niet tot die 9% behoort.

4. Financiële sector

Cijfers kunnen saai zijn, dus af en toe een opwindende onderbreking op kantoor van een bank of administratiekantoor is welkom. Volgens het onderzoek van Ashley Madison gaat 9% van de vrouwen die in de financiële dienstverlening werken vreemd. Een flirt bij het kopieerapparaat kan leiden tot avonturen in het archief, waar de multomappen niet de enige dingen zijn die geschud worden. Voor sommige vrouwen is een affaire een manier om wat spanning toe te voegen aan een beroep met een saaie reputatie.

via GIPHY

3. Zelfstandige ondernemers

Vrouwen die hun eigen bedrijf runnen, hebben vaak behoefte aan ontspanning. Als zelfstandige moet je namelijk vele ballen in de lucht houden binnen je eigen bedrijf. Gemiddeld 11% van deze ‘krachtige’ vrouwen vindt tijd in hun drukke agenda voor amoureuze ontspanning. Als je partner een eigen bedrijf heeft en vaak van huis is, is het mogelijk dat ze nieuwe contacten opdoet, maar niet op de manier die jij graag zou zien.

2. Het onderwijs

Wie herinnert zich niet die knappe lerares Frans van vroeger? Het blijkt dat maar liefst 12% van de vrouwelijke leraren extra ‘bijles’ geeft aan volwassenen tijdens ouderavonden. Dat verklaart mogelijk waarom sommige vaders altijd zo graag meegingen naar oudergesprekken met die ene specifieke juf. Vrouwen in het onderwijs lijken graag over te werken, maar het is de vraag of ze daadwerkelijk proefwerken aan het nakijken zijn.

via GIPHY

1. De medische sector

Aantrekkelijke verpleegsters spreken tot de verbeelding van veel mannen, en dat is niet geheel onterecht. Maar liefst 23% van de vrouwen die in de medische sector werken, spelen graag de rol van ‘doktertje’ op een zeer intieme manier. Als je partner in de medische sector werkt, is de kans dus groot dat ze ook graag ‘patiënten’ onderzoekt. Volgens de resultaten van de enquête gaan vrouwen in deze beroepsgroep het vaakst vreemd.

via GIPHY

(Bron: Manly)

(Intropic: Image by freepic.diller on Freepik)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties