Opgelet voor valse parkeerboetes onder je ruitenwisser! Zo herken je ze... News
Opgelet voor valse parkeerboetes onder je ruitenwisser! Zo herken je ze...
News

Opgelet voor valse parkeerboetes onder je ruitenwisser! Zo herken je ze...

Oplichters hebben een nieuwe methode ontdekt om geld af te troggelen: valse parkeerboetes onder ruitenwissers steken. Dit gebeurde onlangs in Antwerpen. Eigenaren van geparkeerde auto's vonden parkeerboetes die op het eerste gezicht echt leken, compleet met het logo van de stad. De nepboete bedroeg 58 euro.

Bij het overschrijvingsformulier valt er wel meteen iets op. Meerdere woorden zijn foutief gespeld. "Betatlen", in plaats van betalen, "referensienummer", in plaats van referentienummer, en "medling", in plaats van melding.

Enkel per post

De stad Antwerpen waarschuwt iedereen dat deze parkeerboetes niet van hen afkomstig zijn. "Wij versturen sinds enkele jaren parkeerretributies en GAS-boetes enkel nog via de post", werd verteld aan VRTNWS.

Contact opnemen bij twijfels

"Soms ook voorafgegaan door een bericht aan de overtreder achter de ruitenwisser, maar deze berichten bevatten nooit een uitnodiging tot betaling." Wie twijfelt over de echtheid van zijn parkeerboete, kan contact opnemen via het e-mailadres gas_parkeren@antwerpen.be.

(Bron: VRTNWS en Redactie 24 - Intropic:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties