Oud maar goud - Berend toont ons hoe je geen enkele kans maakt bij de dames News
Oud maar goud - Berend toont ons hoe je geen enkele kans maakt bij de dames
News

Oud maar goud - Berend toont ons hoe je geen enkele kans maakt bij de dames

Oud wil daarom niet per se zeggen 'versleten'... Nee, oud is soms gewoon goud! En daarom gaan we vanaf nu in de rubriek 'Oud maar goud' regelmatig eens een Clint-artikel vanonder het stof halen dat destijds voor net geen meltdown van onze website en Facebook-pagina zorgde. Deze keer blikken we terug op die keer dat ene Berend eventjes toonde hoe je geen kans maakt bij de vrouwtjes...

Bij ons kennen we het programma ‘Blijven Slapen’ op VTM2. Hierbij werden twee singles die elkaar nog nooit ontmoet hadden 24 tot 72 uur lang opgesloten in een huis in de hoop dat er iets groeide.

Lang Leve de Liefde is daar de Nederlandse versie van, en passeren soms wel bijzondere kandidaten de revue. Zoals Berend, die zijn eigen tactiek heeft om de dames in te palmen. Zo komt hij graag met bijzondere weetjes waar hij ongetwijfeld mee hoopt te scoren.

Als je het filmpje hieronder bekijkt, dan snap je al snel waarom Berend nog steeds single is en meedoet aan dergelijke tv-programma's.

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties