Oud maar goud - Groepje vriendinnen belandt per ongeluk in bekendste seksclub van Berlijn en beleeft wilde nacht News
Oud maar goud - Groepje vriendinnen belandt per ongeluk in bekendste seksclub van Berlijn en beleeft wilde nacht
News

Oud maar goud - Groepje vriendinnen belandt per ongeluk in bekendste seksclub van Berlijn en beleeft wilde nacht

Oud wil daarom niet per se zeggen 'versleten'... Nee, oud is soms gewoon goud! En daarom halen we in de rubriek 'Oud maar goud' een Clint-artikel vanonder het stof dat destijds voor net geen meltdown van onze website en Facebook-pagina zorgde. Deze keer blikken we nog eens terug op die keer dat enkele vriendinnen een wilde nacht beleefden in Berlijn...

Een vrouw onthulde destijds op TikTok hoe ze op vakantie was in Berlijn en per ongeluk in de bekendste seksclub van de stad belandde. Van een geweldige citytrip gesproken! Op haar TikTok-account @kyrabrownie vond ze de beste manier om dit geweldige verhaal te vertellen het te rappen op de melodie van Nicki Minaj's 'Super Freaky Girl'. Uitstekende keuze…

Alles begon wanneer Kyra en haar vriendinnen onderweg zijn voor een avondje uit in Berlijn, maar aparte taxi's nemen om naar een nachtclub te gaan. Op een bepaald moment staat Kyra met enkele vriendinnen in de wachtrij voor een ‘club’. De anderen van het groepje laten weten dat ze al binnen zijn. Maar zij bevonden zich in… een andere discotheek. Kyra zei dat het deze cruciale informatie was waardoor ze dacht dat haar vriendinnen binnen waren, waardoor ze veel ‘rode vlaggen’ niet opmerkte.

Vreemd gekleed

Een van de belangrijkste ‘aanwijzingen’ die ze misten was dat de mensen in de rij allemaal een beetje vreemd gekleed waren, maar in de veronderstelling dat dit in Berlijn misschien we normaal was, negeerden ze dat. Toen ze vooraan in de rij stonden kregen ze van de buitenwipper te horen dat ze hun jeans niet mochten dragen. Een beetje vreemd, maar sommige clubs hebben die regel en nogmaals, het was Berlijn. Waar de alarmbellen echt hadden moeten rinkelen, was toen ze bij de jascontrole kwamen en te horen kregen dat ze hun broek moesten uittrekken.

Seks op de dansvloer

Bizar genoeg, zo moeten we toch verstaan uit Kyra’s post op TikTok, vond geen enkele dame van het gezelschap het raar dat ze in hun ondergoed de club in moesten. En ze waren er nog steeds van overtuigd dat de andere meiden al binnen waren. Binnen zochten ze naar hun vriendinnen, maar ze zagen volgens Kyra… mensen die keihard van bil aan het gaan waren! Was de euro nu gevallen!?

Eindelijk begrepen ze dat ze de verkeerde club waren binnengegaan. Seks op de dansvloer dat zag je vroeger in clubs zoals Zillion, maar niet meer in de 'gewone' dancings zoals vandaag de dag. Dat werd nogmaals bevestigd toen ze aan de muur een bordje zagen met daarop ‘Kit Kat’, en nee… dat was geen reclame voor een chocoladereep.

YOLO!

Dit riep bij de dames een herinnering op uit de musical ‘Cabaret’, dat dit de naam was van de bekendste seksclub van Berlijn. Geconfronteerd met het dilemma om te blijven of te gaan, besloten Kyra en haar vriendinnen om gewoon te blijven, want… YOLO! En het bleek een legendarische avond te zijn. Of ze ook daadwerkelijk hebben meegedaan aan het gigantische seksfeestje laten ze in het midden.

En zo kom dus je per ongeluk in de beroemdste seksclub van Berlijn terecht. Uiteindelijk beleefden de dames er nog een leuke avond, zonder dus jammer genoeg verder in detail te treden. Je kan 'Kit Kat' in ieder geval al wel zelf op je bucketlist zetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties