Oud maar goud - Hotelgast legt vast hoe koppel in de kamer naast hem nogal luidruchtig van bil gaat News
Oud maar goud - Hotelgast legt vast hoe koppel in de kamer naast hem nogal luidruchtig van bil gaat
News

Oud maar goud - Hotelgast legt vast hoe koppel in de kamer naast hem nogal luidruchtig van bil gaat

Oud wil daarom niet per se zeggen 'versleten'... Nee, oud is soms gewoon goud! En daarom gaan we vanaf nu in de rubriek 'Oud maar goud' regelmatig eens een Clint-artikel vanonder het stof halen dat destijds voor net geen meltdown van onze website en Facebook-pagina zorgde. Deze keer blikken we terug op die keer dat een hotelgast vreemde geluiden hoorde in de kamer naast hem...

Een hotelgast, die op TikTok post onder de gebruikersnaam @UKHotelLife, deelde een filmpje van buiten iemands kamer in de Premier Inn London Sidcup. Hij hield de telefoon naast de deur van kamer 219, waar een koppel te horen was dat nogal heftig te keer ging tussen de lakens.

In de video, die duizenden likes kreeg, zei de hotelgast: "Dit is nu al meer dan een uur aan de gang." Terwijl de hotelgast, die de clip oorspronkelijk had opgenomen voor Snapchat, geïrriteerd leek door de ‘beproeving’, juichten andere gebruikers het hitsige koppel toe.

"Wat een hengst!"

Een gebruiker zei: "EEN UUR, sterk van ze dat ze het zo lang volhouden." Een ander voegde eraan toe: "In alle eerlijkheid, hun bedden zijn comfortabel..." Een derde merkte op: "Wat een hengst!" Ten slotte zei iemand: "Ik krijg daar nooit een kamer met zulk entertainment!”

Anderen speculeerden dan weer dat het koppel mogelijk OnlyFans content aan het filmen was of dat de vrouw daar alleen was met seksspeeltjes met Duracell batterijen. Wat er ook van zij, hieronder de fascinerende beelden en geluiden… (zet je geluid maar volle bak!)

(Intropic: TikTok en Unsplash)

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties