IS pakt uit met gruwelijke massa-onthoofding (video) News
IS pakt uit met gruwelijke massa-onthoofding (video)
News

IS pakt uit met gruwelijke massa-onthoofding (video)

Dat de radicale IS niet vies is van een onthoofding meer of minder, wisten we helaas al. Deze keer lanceren ze een video waarin ongeveer twintig mensen onthoofd worden.

Op de beelden is zeer duidelijk de massa-executie van Syrische officieren en piloten te zien. IS heeft er alles aan gedaan om deze video met de grootste zorg te regisseren, monteren en te voorzien van de nodige speciale effecten. Waarschijnlijk bedoeld om extra te choqueren.

In diezelfde video, die overigens een dik kwartier duurt, zien we ook een oude bekende: Jihadi John. Eerder werd al beweerd dat het zwarte spook gewond zou geraakt zijn bij een Amerikaanse luchtaanval. Maar op het moment van de opname van deze gruwelbeelden, was daar nog niets van te merken.

Ook beweert de terreurorganisatie Peter Kassig onthoofd te hebben. Die onthoofding hadden ze eerder al aangekondigd in de onthoofdingsfilm van Alan Henning. Jammer genoeg voor de familie en vrienden heeft IS dan toch haar woord gehouden.

Momenteel staan de beelden nog op DailyMotion. Al hebben we zo'n vermoeden dat dat niet lang meer zal duren. Wie ze wil bekijken, is gewaarschuwd: dit zijn gruwelbeelden. U bent bij dezen uitvoerig gewaarschuwd. De beelden zijn nog een pak gruwelijker en sterker in beeld gebracht dan de vorige executievideo's. Nogmaals, u bent gewaarschuwd.(RVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties