Pat Krimson 'not amused' met uitspraken Regi en slaat terug: "Dit is de echte geschiedenis!" News
Pat Krimson 'not amused' met uitspraken Regi en slaat terug: "Dit is de echte geschiedenis!"
News

Pat Krimson 'not amused' met uitspraken Regi en slaat terug: "Dit is de echte geschiedenis!"

Op donderdagavond nam Regi (47) plaats op de bank bij 'James the Musical', waar hij werd geconfronteerd met een overzicht van zijn leven en carrière. Ook Pat Krimson (58) keek naar de aflevering, maar hij gaat niet zomaar akkoord met alles wat er werd verteld.

Via sociale media liet de artiest zijn ongenoegen blijken. "Zijn er vanavond nogal wat anekdotes vergeten?", plaatst Krimson zijn collega op zijn plek. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij verschillende kijkers van 'James the Musical'. Tijdens de uitzending werd er met geen woord gerept over enkele belangrijke personen uit het leven van Penxten.

Enkele details en mensen vergeten

"Er werd met geen woord gerept over Ann Vervoort, de voormalige frontvrouw van Milk Inc. die stierf aan een overdosis, en Karen Boelaerts, die de eerste nummers van de danceformatie inzong", merkte de tv-recensent van hln.be op in zijn kijkrapport. Ook volgens Patrick Claesen, zoals Pat Krimson echt heet, zijn er een aantal cruciale details niet vermeld. Hieronder zie je het bericht dat hij de wereld instuurde:

Pat Krimson 'not amused' met uitspraken Regi en slaat terug: "Dit is de echte geschiedenis!"

"Alles wat ik wilde zeggen, staat op papier"

Gevraagd naar een reactie door hln.be, probeert Pat Krimson de gemoederen te bedaren. "Alles wat ik wilde zeggen, heb ik al op papier gezet", deelt hij mee. "Ik wil benadrukken dat ik geen problemen heb met Regi en beleefd ben gebleven, hoewel ik begrijp dat dit misschien anders kan overkomen. Mijn intentie was simpelweg om de puntjes op de i te zetten, omdat ik vond dat het verhaal correct verteld moest worden.”

“Dit is iets wat ik ook doe wanneer ik praat over de geschiedenis van 2 Fabiola. Het is spijtig dat bepaalde zaken niet aan bod kwamen, terwijl ze toch een zeer belangrijke rol hebben gespeeld in het verhaal van Regi." Tot op heden heeft Regi Penxten nog niet gereageerd op de opmerkingen van Pat Krimson.

(Bron: hln.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties