Pokémon met bloed, geweld en alcohol, het bestaat en deze verbluffende versie toont het News
Pokémon met bloed, geweld en alcohol, het bestaat en deze verbluffende versie toont het
News

Pokémon met bloed, geweld en alcohol, het bestaat en deze verbluffende versie toont het

We hebben ons jaren de vraag gesteld hoe Pokémon er zou uitzien moest er een live action-versie komen. Dat kwamen we nu toevallig vorig jaar te weten met de film 'Detective Pikachu'. Een luchtige film die werd gesmaakt door fans. Al was het nog altijd niet al te serieus of op volwassen gericht.

Zo zou Pokémon voor volwassen eruit zien

Enkele fans met heel veel talent hebben nu een drietal jaar gewerkt aan hun eigen versie van Pokémon. Ze vroegen zich af hoe een film er zou uitzien, moest de populaire tekenfilmserie eigenlijk realistisch zijn en in onze wereld echt passen. Pokémon, maar dan echt voor volwassenen.

Het resultaat is verbluffend. Niet alleen zien de Pokémon er levensecht uit. Ook gaan ze geen thema's uit de weg die we normaal nooit zouden zien in de Japanse anime. Denk hierbij aan geweld, bloed, alcohol, depressie, enz.

Deze fans hebben nu alvast een trailer van hun project gemaakt en deze is werkelijk verbluffend. Of we ooit een volledige versie zullen zien, zal af te wachten zijn. Nintendo is normaal niet echt dol op films gemaakt door fans zonder dat ze hun toestemming hebben gegeven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties